Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jsme ve 12. století. Francouzský hrabě Thibault (Jean Reno) má před svatbou s princeznou Rosalind ale pod vlivem zákeřného kouzla ji omylem zabije. V zoufalství se obrátí na mocného čaroděje (Malcolm McDowell) a požádá ho, aby ho i s jeho sluhou Andrém (Christian Clavier) odčaroval zpět před tragickou událost. Popletený mág ale udělá chybu a... Thibault s Andrém se místo o pár minut nazpět přesunou o tisíc let dopředu a o pár tisíc kilometrů jinam - do současného Chicaga. Tam je čeká spousta zmatků, trapasů a setkání s Thibaultovou praprapra... vnučkou Julii (Christina Applegate), která jako by princezně Rosalind z oka vypadla... (Magic Box)

(více)

Recenze (261)

Marigold 

všechny recenze uživatele

Nelibě to zavání na sto honů co lejno prasečí... Recyklovaná zápletka původních Návštěvníků je naředěná tak, aby se dala zasadit do komerčním potenciálem oplývající Ameriky a výsledkem je beztvarý kravinec, který má s předchozí dvojicí filmů společného jen velmi málo. Jean Reno v roli rytíře Thibaulta je jen stínem ctihodného hraběte de Montmirail a to už vůbec nemluvím o nlulovém Clavierovi, před jehož Ondřejem by si famózní Jacquouille ani opovržlivě neuprdl. Jejich vzájemné jiskření nepřichází, dialogy jsou mdlé, bez vtipu, bez jadrnosti. Pokud jsem se smál, bylo to jen při nepovedeně okopírovaných scénách z předchozích dílů a to ještě jen v první části filmu. Ta druhá je poameričtělým paskvilem bez hlavy a paty a s Návštěvníky má společné jen mizerně hrající hlavní představitele. Duch předchozích dílů je nenávratně ztracen, nefunguje střih, dynamika dialogů, herecké výkony, prostě nic. Před odpadem tuhle komedii zachraňuje jen kapka nostalgie, která se mě při spatření Renovy tváře v přilbě zmocňuje... ()

RAFT 

všechny recenze uživatele

Na první dva díly to samozřejmě nemá,tento díl považuji za nejslabší z celé trilogie.scénář museli asi napsat strašně narychlo ,že tvůrcům došli nápady hned po první stránce.Tenhle díl dělali herci snad jen pro peníze ,asi jim docházeli peníze ,tak narychlo zprznily tuhle pokud se to dá říct komedie.víc peněz dali hercům,zbytek do filmu.dávám za 3 sice to je tak na max 2 ale, 2 za Jean Rena a Christiana Claviera a ta poslední za film a celek.Uvidíme jaké bude další pokračování ,sem toho názoru ,že tenhle díl pro mě nevznikl.1díl je ze všech nejlepší.50% ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Možná i tento třetí díl natočil stejný režisér jako první dva díly, ale kvalitně na to rozhodně nevypadá. Do tvůrců se připojili Američani. Příběh se vlastně odehrává v Americe a hlavně je všechno tak nelogické až to bije do očí. Jenže co mě dokáže rozčílit ještě víc je hodnocení druhého dílu, které se k tomuto příliš neliší a to není fér. Druhý díl je totiž oproti tomuto osmý div světa a s tím se klidně budu přít. Tento naprosto zbytečný díl totiž nedokáže být vtipný i za cenu toho, že jde od nesmyslu k nesmyslu. Možná pár náznaků a vtipných scén tu je, ale na celý film to zabavit prostě nedokáže. Tento díl nasadil celé trilogii korunku takovou, která ždímá prachy z bezmocných diváků. I když i tak to občas bývá. --- Neměl bys ještě flakón vonného oleje pro mého podkoního? - Uvědomujete si, že vaše koupel stála dva tisíce dolarů? - Jest to tuze drahé? - Ano, dost. - Pak tedy přijmi náhradou jednoho z mých vepřů. ()

tomeek odpad!

všechny recenze uživatele

Jakýsi podivný potrat francouzské klasiky s typickým americkým "humorem". Trapné zneužití postav původní série v šaškárně pro americké publikum, neschopné strávit francouzský film s titulky (pokud se totiž nepletu, u nich se moc nedabuje). I ty kostýmy jsou horší! A ani Christina to nezachrání! Netuším, proč na to oba vůbec kývli :/ ()

axiom 

všechny recenze uživatele

První díl návštěvníku byl celkem dobrý, druký už šel s kvalitou dolu - holt nastavovaná kaše. Ale asi nebyla dost nastavená pro americký trh a tak vzniklo tohle - a podle mně naprosto zbytečně. Jestli by americký divák nepochopil francouzské reálie a byli nutno dosadit americké, pak je to s ním dost bledé. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (5)

  • V závěru filmu je zřícenina hradu Corfe, která se nachází v anglickém kraji Dorset. (pavel11)
  • Film má dve verzie, americkú a francúzsku (pre európsky trh). Americká verzia začína logom Hollywood Pictures, prvá scéna sa odohráva v čase stredoveku a Thibaultova (Jean Reno) cesta na zámok je podfarbená voice overom. Francúzska verzia začína logom Gaumont Film a prvá scéna sa odohráva v súčasnosti. (ČSFD)

Reklama

Reklama