Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jsme ve 12. století. Francouzský hrabě Thibault (Jean Reno) má před svatbou s princeznou Rosalind ale pod vlivem zákeřného kouzla ji omylem zabije. V zoufalství se obrátí na mocného čaroděje (Malcolm McDowell) a požádá ho, aby ho i s jeho sluhou Andrém (Christian Clavier) odčaroval zpět před tragickou událost. Popletený mág ale udělá chybu a... Thibault s Andrém se místo o pár minut nazpět přesunou o tisíc let dopředu a o pár tisíc kilometrů jinam - do současného Chicaga. Tam je čeká spousta zmatků, trapasů a setkání s Thibaultovou praprapra... vnučkou Julii (Christina Applegate), která jako by princezně Rosalind z oka vypadla... (Magic Box)

(více)

Recenze (261)

Chip89 

všechny recenze uživatele

Jenda hvězda za to, že scénář byl prostě perfektní ve francouzské verzi a člověk se ani této kopie párkrát neubrání úsměvu, proto si alespoň jednu zaslouží. Bohužel je to přesná kopie francouzské verze,což je opravdu dost smutné. Američané vidí film, který vymyslela jiná národnost a měl úspěch a musí ho mít také. Tohle je opravdu kopie a tím pádem už není tak vtipná. Zbytečně strávený čas.... ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Smál jsem se opravdu hodně, narozdíl od nudné dvojky, ALE vlastně to byla přesná kopie jedničky, jenom zasazená do Ameriky. Nevím, proč tenhle film vůbec vznikl, protože v originále bylo všechno lepší a původní. Christina Applegate sice parádně zapadla, ale nemůžu se zbavit pocitu, že to byl absolutně zbytečný film. 55% ()

Reklama

Nancy 

všechny recenze uživatele

Nejsem zrovna zastánce remaků (pokud to neni opravdu povedený remake). Obsazením stejných herců se snímek chová spíš jako pokračování. Bohužel k ničemu novému nedojde a film je tak úplně stejný jako předchozí Návštěvníci. Hrdinové se chovají úplně stejně, dělají ty samé trapasy a kromě Christiny Applegate je vše při starém. Když nad tím tak přemýšlím, možná je lepší, že se tvůrci nesnažili vpasovat nějaký nový fórek, kterým by mohli už tak nevýrazný dojem z filmu naprosto pokazit. Tak tedy jedna hvězdička alespoň za to, že Jean Reno a Christian Clavier jsou pořád stejní. ()

t_gon 

všechny recenze uživatele

I kdyz si jiz nepamatuji predchozi dily, tak 3 jim rozhodne ostudu nedela. Jedna se o dobre pobaveni a velice smesne situace, pri konfrontaci dvou rytiru z 12 stoleti, jez jsou preneseni do Chicaga dnesni doby. Velky podil na hodnoceni ma sluha Andre, kterej praktikuje sve "sluhovske" navyky v jinem prostredi - parada... ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Mohlo to byť oveľa lepšie a toto pokračovanie už nedosahuje tak humorne zábavných a bláznivých scén ako jednotka. Cesta do Ameriky nie je vôbec zlá pointa a dej sa zachovali, tiež scény sú takpovediac dobré, lenže už to nie je ono. Aspoň nie pre mňa. Mnohé scény ako prevzaté z francúzskeho originálu; tých pôsobiacich vážnejšie tu ale je menej a nie tak "roznežnených" ako v rade amerických komédií. Jeanovi Renovi viac sedia vážnejšie úlohy ako v Purpurových riekach či Leonovi. Alebo určite ako v takej Godzile. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (5)

  • V závěru filmu je zřícenina hradu Corfe, která se nachází v anglickém kraji Dorset. (pavel11)
  • Film má dve verzie, americkú a francúzsku (pre európsky trh). Americká verzia začína logom Hollywood Pictures, prvá scéna sa odohráva v čase stredoveku a Thibaultova (Jean Reno) cesta na zámok je podfarbená voice overom. Francúzska verzia začína logom Gaumont Film a prvá scéna sa odohráva v súčasnosti. (ČSFD)

Reklama

Reklama