Reklama

Reklama

Láska, stalking, vražda

  • USA Lover Stalker Killer
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dokument plný zvratů o mechanikovi, co poprvé v životě zkusí online seznamku. Žena, kterou tam potká, bere svoji zamilovanost smrtelně vážně. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (27)

janmatys 

všechny recenze uživatele

Komentáře typu "vše jsem vyřešila za deset minut" a že hodnocení se vztahuje na vyšetřování a ne na seriál jsou o ničem, protože za 10 minut víte houby a hodnotit se má vždy produkce, ne dát hodnocení jednu hvězdu, protože se mi na záběru v metru nelíbil týpek, co stal druhý od dveří... Zpět tedy k tématu, že. Má to drajv a policejní práce tady s podivem právě není tak mimo, jak ve spoustě jiných dokumentů, kde prostě víte, že za mřížemi sedí nesprávná osoba nebo se případ dal vyřešit za pět dní místo pěti let. Tohle patří jistě k tomu lepšímu - 65%. ()

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Realita je mnohokrát šialenejšia než fikcia z románu. Perverzná zvrátenosť a dôsledná reaktívnosť páchateľa(ky) pripomína kult brilantne premýšľajúcej zápornej postavy. Lenže, jej slabinou je prílišná citová angažovanosť, hoci vo väčšine úkonoch bola chladnokrvná a konala premyslene. Dokument používa netflixovský šokantný twist spojený s viacerými aspektami digitálnych šifier a dekódovaní. Čiže, na jednej strane môže pôsobiť, že pýta veľkú pozornosť, aby sa následne s divákom perfídne hral, na strane druhej, by to bez všetkého toho obalu a dopĺňaniu fikčných vizuálov z rekonštrukcií nebolo skrátka ono. Myslím, že ten balans je primeraný a pútavo prezentovaný. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Aj keď nie som zrovna fanúšik dokumentov o vraždách, tak tento ma podľa popisu celkom oslovil. A musím uznať, že to bol celkom nárez. Začalo to nevinnou reakciou na online zoznamke, ktorá rozpútala poriadne peklo. Ak ste niekedy mali pocit, že je niekto posadnutý, tak si pozrite tento dokument, a uvidíte, ako to vyzerá, keď posadnutosť naberie nový rozmer. Super thrill dokument, ktorý ma bavil od začiatku do konca. Inak, aj celkom dobrá výstraha pre všetkých hľadačov partnerov cez internet :) 4* ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Působilo to na mě podivně sterilně, v průběhu sledování jsem proto pátral po tom, jestli sleduju nějakou rekonstrukci obsazenou herci, nebo jestli jsou ty mluvící hlavy real. Kápnout na online seznamce na vyšinutou osobu není až takovej kumšt (vím, co píšu), ale tahle nejmenovaná (nechci spoilovat) paní byla vážně extra klasa. Někdo tu psal, že je to námět na film. Považoval bych ho za brak, podobný věci se přece ve skutečnosti nedějou, někdo moc popustil uzdu bezbřehé fantazii. A přece… ()

domirovec 

všechny recenze uživatele

Výborný true-crime, který mě příjemně překvapil počtem zvratů, kterých zde bylo víc, než jsem popravdě čekal. Což je dobře! Není totiž nad pořádný spletitý případ, že ano? Na druhou stranu však solidní psycho, to se tu odehrávalo taky. Člověk si fakt nemůže být NIKDY opravdu jistý, na koho může narazit, a ne jenom na internetu, i přesto, že tohle byl především případ digitální. Docela rachot, no. Těším se na další podobnou Netflix záležitost, tyhle věci zbožňuji. Silnější 4/5 ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama