Reklama

Reklama

Láska, stalking, vražda

  • USA Lover Stalker Killer
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dokument plný zvratů o mechanikovi, co poprvé v životě zkusí online seznamku. Žena, kterou tam potká, bere svoji zamilovanost smrtelně vážně. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (27)

klukluka 

všechny recenze uživatele

Působilo to na mě podivně sterilně, v průběhu sledování jsem proto pátral po tom, jestli sleduju nějakou rekonstrukci obsazenou herci, nebo jestli jsou ty mluvící hlavy real. Kápnout na online seznamce na vyšinutou osobu není až takovej kumšt (vím, co píšu), ale tahle nejmenovaná (nechci spoilovat) paní byla vážně extra klasa. Někdo tu psal, že je to námět na film. Považoval bych ho za brak, podobný věci se přece ve skutečnosti nedějou, někdo moc popustil uzdu bezbřehé fantazii. A přece… ()

Warhorr 

všechny recenze uživatele

Letošní první povedený true crime. Týpek si založí profil na seznamce a díky ni schrastí dvě ženský. Jednoho dne se však všichni tři potkají a pro chlápka tak začíná hotové peklo. Jedna z nich to nese těžce a rozjíždí to ve velkém. Vyhrožování, nadávky, dlouhodobé obtěžování, jedna zpráva za druhou, prostě stalking jak se patří. Avšak asi v půlce přichází drtivý zvrat a začne to tak chytat úplně jiný spád a rozměr. Možná je jen trochu na škodu, že samotný název prozrazuje, co všechno se tu dá očekávat, ale z jinak nenápadného dokumentu a klasického případu stalkingu, se z toho všeho vyklube slušnej psychothriller se znepokojivou atmosférou, kde bych si dokázal představit i filmové zpracování. Další pecka od Netflixu. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Zatím nejlepší True Crime letoška, který je zvraty tak narvaný, za což by se nestyděl ani ten nejspletitější Thriller. Kdyby se jednalo o film, tak by málokdo uvěřil, že něco takového se vůbec může stát, ale ono je to based on true events a je to Divočina !! Mechanik zkusí online seznamku, ale nabere to děsivéj spád, jelikož žena, s kterou se seznámí je dobréj psychopat! Ženské dokážou být pěkný mrchy a policie tu odvádí mimořádně špatnou práci.  Díky 90 minutám to má skvělý spád a fanoušci true crimů i Thrillerů by váhat neměli. 80% ()

janmatys 

všechny recenze uživatele

Komentáře typu "vše jsem vyřešila za deset minut" a že hodnocení se vztahuje na vyšetřování a ne na seriál jsou o ničem, protože za 10 minut víte houby a hodnotit se má vždy produkce, ne dát hodnocení jednu hvězdu, protože se mi na záběru v metru nelíbil týpek, co stal druhý od dveří... Zpět tedy k tématu, že. Má to drajv a policejní práce tady s podivem právě není tak mimo, jak ve spoustě jiných dokumentů, kde prostě víte, že za mřížemi sedí nesprávná osoba nebo se případ dal vyřešit za pět dní místo pěti let. Tohle patří jistě k tomu lepšímu - 65%. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Aj keď nie som zrovna fanúšik dokumentov o vraždách, tak tento ma podľa popisu celkom oslovil. A musím uznať, že to bol celkom nárez. Začalo to nevinnou reakciou na online zoznamke, ktorá rozpútala poriadne peklo. Ak ste niekedy mali pocit, že je niekto posadnutý, tak si pozrite tento dokument, a uvidíte, ako to vyzerá, keď posadnutosť naberie nový rozmer. Super thrill dokument, ktorý ma bavil od začiatku do konca. Inak, aj celkom dobrá výstraha pre všetkých hľadačov partnerov cez internet :) 4* ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama