Reklama

Reklama

VOD (1)

Cash (Orlando Bloom) se snaží žít poctivý a klidný život, ale když ho Velká kočka (Andie MacDowell) donutí vrátit se do jejích služeb, ukáže se, že je schopen všeho, aby ochránil město a jedinou rodinu, která mu zbyla. (Tomas.C.1509)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (20)

Jemes 

všechny recenze uživatele

začátek je v pohodě, ale bohužel od zápletky, kdy se začne všechno hroutit to šlo dolů a dolů. Bohužel dnes tu máme spoustu lepších Trillerů a akčních filmů a nebál bych se tohle označit za Bčkový film. Hlavní postavu vám vyobrazí, jako někoho kdo si dokáže poradit, dokáže vše vyřešit, má nějakou minulost, ví že se nedá věřit lidem se kterými dříve dělal. Následně po úmrtí jedné postavy vám tu hlavní postavu dá se říct vymažou a dají vám jen blba, co dělá jednu blbost za druhou. Takže pokud si Orlanda pamatujete s těch lepších let, kdy hrál v dobrých filmech, tak si to radši ani nepouštějte :D ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Takový a tomu podobný filmy už asi budou jen kategorie C, maximálně B. A to znamený minimum finančních prostředků. Film s naprosto jednoduchým příběhem. Jenže hodinu nedochází k žádný reakci. Bluma jen chodí sem a tam, shání důkazy, a všemu zpočátku spíš přihlíží. Tohle je takový potvrzení toho, že doba Stevena Seagala ve formě byla prostě jen jedna. Až po hodině ničeho ocukrovanejch kecama o modlení se začne něco dít. Bohužel pohled na Andie s puškou v běhu, a její pohled jako když drží kus hovna, byl dost děsnej. A tak dvě hvězdy bohatě stačí. 40%. ()

Reklama

sochoking 

všechny recenze uživatele

Strašná pejčovina! Z nejakého dôvodu som si myslel, že Orli Bloom je bývalý agent a on to je len obyčajný, nemotorný farmár. Ak by som mal film k niečomu prirovnať, tak k jazde v lete na saniach. Veľké body si definitívne zaslúži u mňa akurát mladá Savannah za finálne 'zaklincovanie' celej tej béčkovej, amatérskej show. ()

xxmurphyxx 

všechny recenze uživatele

Legolas vstane z postele, zapáli si škváro, spraví tri zdvihy a päť klikov na verande chalupy v lesoch, nasadne na motorku a odfrčí v ústrety stojedenástim minútam nudy. Človek stále naivne čaká, že pozerá nejaký Céčkový slow burn z Amerického vidlákova, kde sa to ku koncu riadne rozbehne a vynahradí to predošlú hodinu trištvrte nudy, ale čakaj v lete Mikuláša. Kokot z toho. Tých pár akčnejších scénok postráda logiku, štýl aj napätie. Dajte pár autistom pištolky na kapsle a gumené nožíky a budete mať väčšiu zábavu. Dve hviezdy na Legolasa a Andy MacDowell už vráťte do hrobu, nedá sa na ňu pozerať. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Samo osebe to nie je zlé. Orlando Bloom je úplne v pohode. Andie McDowell, ktorej v deväťdesiatkach na poli romantických komédií dokázala konkurovať z celého celučičkého sveta maximálne tak Julia Roberts, si vo veku 65 rokov strihla odpornú mafiánku, ktorej sa všetci boja. Zahrala ju tak šťavnato a so zvrátenou chuťou, že ju budete nenávidieť od prvej scény. Plusom je i to, že sa obklopila bandou nebezpečných zmrdov, ktorých budete takisto nenávidieť od prvého pohľadu. Robia hnusné a odporné veci, podľa toho dopadnú a vo vás sa v tých chvíľach zobudí zviera a budete si myslieť: dobre im tak. Akcie nie je veľa a nie je zvládnutá výnimočne, ale keď už sa niečo začne diať, spravidla je to drsné, vrátane „peknej“ scény s dýkou. Problém je, že to trvá temer dve hodiny a scenár je jedným slovom útrpný. Toto by prešlo v spomínaných 90. rokoch, ale v r. 2024 je smutné, že niekto bol schopný dať dokopy také únavné more klišé, predvídateľných momentov a blbostí (fakt neverím, že by sa problém s drogovým kartelom dal vyriešiť tak, že proste zabijem zástupcu šerifa v nejakom zapadákove). ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie sa uskutočnilo v apríli 2022 v Campbellsburgu, Shepherdsville a New Castle, Kentucky. (Arsenal83)

Reklama

Reklama