Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Prosťáček Minor (José Garcia) si žil spokojeně na svém ostrově, dokud se nesetkal se satyrem, který jej přivedl na úplně jinou cestu... Minor se dostane do vesnice, kde je shodou okolností považován za bohem vyvoleného vládce... Náhle jej čekají nepředvítalné situace, v nichž si bude muset poradit. Jeho počínání vás rozhodně nudit nebude! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (66)

Bragi66 

všechny recenze uživatele

(S)prosťáček Minor povýší - no a co? Hrome, asi mi něco uniklo, vždyť tento režisér natočil například "Jméno růže"!  Tohle ale není ani vtipné, ani nějak k zamyšlení, a dokonce ani provokativní. Vypadá to jako nějaký vyhulený umělecký výpad z let sedmdesátých, ale je to 2007, a to teda polib -rdel kentaurům! ()

wosho odpad!

všechny recenze uživatele

Co to kurva mělo být??? Debilita a stupidita si v tomto "skvostu" pana Annauda podávají ruce. Nemám nic proti takovým filmům, pokud je v nich hravost, vše je vyváženo a divák se baví (jako já s Rrrrrr!!!!). Ale tady to rozhodně není a Minora bych bezváhání nechal sežrat hladovým křečkem a toho satyra (to jsem od Cassela nečekal) bych fofrem poslal do kláštera ať tam do zadečku prcá pedofilní fáterníky. ()

Reklama

Lewaso 

všechny recenze uživatele

Koukám, jak se někteří hodnotitelé s jezuitskou vervou snaží rozcupovat tento poeticky barvitý příběh. Ano, jsou v něm používány postavy z mytologie (Casselův Pan je opravdu božský), ale se stejnou nadsázkou, která nás provází celým dějem. Jsem rád, že nikdo nepoužil slovo klišé (velmi oblíbené hodnotítko) - tento film je opravdu originál se vším všudy. Všem, kteří ohodnotili Annaudovo dílko odpadem, nezávidím jejich vztah k fantazii a přeji jim hodně kliš(k)ovitých veleděl. ()

Lionheart 

všechny recenze uživatele

Tenhle "film" by se měl brát s VELKÝM nadhledem a i pak by to bylo spíše zklamání. Vážně není moc o co stát. Jedině bych vyzvedl hudbu a krásné záběry (a původ - Francie :D ). Prostě "komedie", u které jsem se asi jednou uculil a to je tak vše. Je zvláštní, že i po roce na to stále vzpomínám a celkem v dobrém... proto zvyšuju hodnocení na 3* ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Na to, že to je fantasy nebo pohádka nebo co, tak je tam moc sexu, ztopořenejch falů, odhalenejch koz, šukání do zadku, možná i zoofilie a honění, prasáren, vyměšování, potu a prdění. Znám lidi, kterejm by se to líbilo hlavně kvůli tomuhle, ale pro děti to teda není. Tak pro koho to je? Každopádně je to zajímavej počin a nevim, co si o něm mám myslet. Cassel, napůl kozel nebo osel, ošukal mu prdel, prachsprostě ho vojel. A nevim proč, ale mistama mi Minor připomínal Roberta Downeyho jra. A když se tam pak objeví vestálka jak z klipu Windowlicker od Aphexe Twina, tak už se musim jenom smát. Ae jinak to bylo trochu dobry... a hodně divny... A druhej českej název "Doba kamenná" je velmi, ale velmi idiotskej!!! Nevim, proč se Jean-Jacques Annaud snížil k takové fušeřině. Tim mě dost zklamal, protože ostatní jeho filmy mám docela rád. ()

Galerie (25)

Související novinky

Annaud našel černé zlato

Annaud našel černé zlato

20.12.2010

V 80. letech platil Jean-Jacques Annaud za jednoho z nejlepších evropských tvůrců (ne-li nejlepšího). Pak jeho kariéra nabrala charakter sinusoidy. Po bizarnosti Jeho veličenstvo Minor je nejvyšší… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno