Reklama

Reklama

Mauzoleum

(festivalový název)
  • USA Mausoleum
Trailer

Obsahy(1)

Mladá dívka se na hřbitově za pomoci temných sil, kterými je ovládána, ocitá v kryptě, kde se do její duše dostane ďábelský démon. Když dívka dospěje v nádhernou ženu, tento démon jí začne ovládat. Žena svým nádherným tělem láká muže, které poté smrtící zlo brutálním způsobem zabíjí. Najde se někdo, kdo toto kruté zabíjení zastaví? (Chupacabre)

(více)

Zajímavosti (4)

  • Herečka Bobbie Bresee uviedla, že od svojej kolegyne Mercedes McCambridge (zo seriálu Charlie's Angels) dostala niekoľko tipov ako vyjadriť posadnutosť hlasom. Niet sa čo diviť, Mercedes bola na to viac ako vhodná kandidátka, v roku 1973 zaznel jej démonický hlas vo filme The Exorcist. (beso74)
  • Mauzóleum sa nachádza v areáli cintorína Evergreen Cemetery v Los Angeles. Na tomto cintoríne sa natáčala aj iná hororová klasika, Nočná mora v Elm Street (1984). (beso74)
  • Špeciálne kontaktné šošovky, ktoré nosila herečka Bobbie Bresee v scénach, kde bola posadnutá, jej na krátky čas poškodili zrak. (beso74)
  • Keď sa spoločnosť BCI Eclipse rozhodla uviesť tento film na DVD nosičoch, zistilo sa, že neexistuje originálny materiál, ktorý by sa dal do digitálnej podoby preniesť. Preto bola ako zdroj použitá poškodená kópia filmu. (beso74)

Reklama

Reklama