Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Muž jejích snů si má za pár dní brát její nejlepší kámošku. Maddie ale u starodávného kamene v Irsku vysloví velké přání a ráno se probudí jako jeho budoucí manželka. (Netflix)

Recenze (42)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Takhle Irsko nevypadalo snad ani ve snech irských romantiků. Zelené svěží pažity, květiny, voda, vše zalité sluncem. V hospodě se bodrý hostinský jmenuje Murphy, šamgasti do jednoho nosí kostkované košile (bez nich by je asi do hospody nepustili) a ústřední rodina? Žije na zámku a tipněte si, jaké mají rodové jméno? Jasně, že Kennedyovi! K tomu se přimotá jedna divoženka v etnošatech. ____ Je to snad parodie? Bohužel ne. Lindsay v téhle přiboudlé romanťárně bez vtipu zjišťuje, že když se ti splní přání, možná zjistíš, že to nebylo to správné přání. Celá vyprávěnka je naivní a předvídatelná, což by v rámci žánru prošlo, kdyby byla aspoň vtipná. Nebo byl ústřední pár sexy, jenže těmhle dvěma to spolu zoufale neladí. Nebo nějaká zajímavá postava, tyhle jsou ale všechny střiženy podle ohrané šablony. SHRNUTÍ: Instantní irský svéráz po emericku. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Kompozične to nebolo vôbec na zahodenie, a to najmä vďaka tomu splnenému prianiu a možnosti vidieť "čo by bolo, keby bolo keby". Od začiatku však bolo jasné, ako to celé skončí. A tak bola táto verná schéma až príliš citeľná. Jediné, čo film napokon zachraňovalo bolo samotné Írsko so svojimi pôsobivými scenériami a atmosférou. Ale to je predsa len príliš málo na to, aby bol film nadpriemerný. Ako oddychovka celkom fajn. No myslím, že sa na tom deji dalo aj viac popracovať, aby to nebolo také jednoznačné. 2* ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Vůbec se nečekal, že mě to bude bavit. Vlastně jsem byl zvědavej na Lohanku, jak se s tím herecky popasuje. Kdysi hezoučka dvacetiletá s rošťáckým kukučem, dnes jí táhne na čtyřicet, ale vypadá o deset let starší. Film je to ale fakt mizernej. Ženich má pohyby jak buzík, a navíc irská bohatá rodinka, aristokrati, a do rodiny si vezmou šikmoočku. Chaaa. Asi dobrá partie. Netflix se v těch současnejch trendech už ztrácí. 10%. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Já jsem nadšená z comebacku Linday Lohan na filmová plátna. Podle mě na to pořád má, je to skvělá herečka. Ale proč má tak nešťastnou ruku při výběru filmů a rolí? Kdyby to nebylo vystřižené jak z pera Rosamund Pilcher, tak by to mohlo být koukatelné. Stačilo na tom jen trochu zapracovat, vždyť i ty dialogy byly příšernost. Říkám si, jestli to náhodou není scénář napsaný s pomocí AI. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Konečně nějaká sympatická nová romance s Lindsay Lohan, která má obstojný námět a scénář. Úroveň je rozhodně lepší než o dva roky starší Falling for Christmas, které bylo takovým lehce rozpačitým vánočním kýčem… Irish Wish je oproti tomu o něco méně stereotypní, má docela zábavnou zápletku a navrch dobré mužské obsazení (oběma hlavním hercům role hezky padly). Není to sice filmová pecka, která by nadchnula jako některé staré „klasiky“ s Lindsay, ale myslím si, že v rámci žánru tento film ani nefanoušky neurazí. ~(3,9)~ ()

Galerie (90)

Zajímavosti (18)

  • Lough Tay, kde se křeslo přání nachází, je skutečné místo v Irsku, ale nachází se v Ballinasloe, což je více než tři hodiny cesty na druhou stranu země, než se odehrává hlavní příběh ve Westportu. (Johnny.ARN)
  • The Guardian napísal, že film "nemá na kvality Lindsay Lohan a že si zaslúži pri svojom návrate oveľa vyššie parametre". (Arsenal83)
  • Killruddery House v Irsku posloužil jako filmový Kennedyho dům. Natáčelo se zde mnoho zahradních scén včetně jezírka s liliemi a jabloňového sadu a v oranžerii se odehrávala svatební scéna. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama