Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Muž jejích snů si má za pár dní brát její nejlepší kámošku. Maddie ale u starodávného kamene v Irsku vysloví velké přání a ráno se probudí jako jeho budoucí manželka. (Netflix)

Recenze (42)

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Niekedy aj my dospelí potrebujeme rozprávočku ako je Irish Wish. Mne sa to páčilo. Mám rada, keď je vo filme vyrozprávaný jeden príbeh vo viacero verziách, typu čo by bolo keby alebo čo by nebolo keby. Bol by to len obyčajný romantický film, ale tým, že tu bol pridaný ten rozprávkový element "I wish", tak má v sebe Irish Wish hneď väčšie kúzlo, viac romantiky a tým pádom vznikajú aj vtipné situácie. Krásne írske prostredie u mňa tiež zabodovalo. Dej je od začiatku do konca maximálne predvídateľný, ale nič iné som ani nečakala. Mohli dať aspoň jednu spoločnú scénku Lindsay Lohan a jej filmovej mamy Jane Seymour. Prečítala som si tu všetky komentáre, keďže ich nie je tak veľa a pobavilo ma, že podľa niektorých je Lindsay už stará na nevestu, hehe taká JLo hrá nevesty aj v 50ke. Pozitívne hodnotím aj to, že Irish Wish nie je vôbec trápny ani nevkusný film ani nič z toho, čomu sa dnes hovorí "romantická komédia" a pritom to často nie je ani jedno. Príjemná romantická komédia s rozprávkovým nádychom v nádhernom írskom prostredí. 3,5*. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Kebyže si u nás objednáte escort a príde Lindsay Lohan, tak to nenazvete Irish Wish, ale diskont z Wishu. Ale v írskom ponímaní je Lindsay to najlepšie, čo tamojšie krásy ľudskej podstaty môžu ponúknuť, veľa nenavyberáte. Lohan potrebovala návrat, drogy a medikamenty šli hore a hoci sa to na jej tvári, hocijako už prekrytej vrstvou malty, dosť prejavilo, stále má na to, aby hrala to isté, stále tie neoriginálne rom-comy. Nič viac sa od filmu očakávať ani nedalo a obraz doby pekne dokumentuje fakt, že film sa stal v dobe vydania najsledovanejším na Netflixe. Na kvalitný predaj stačí aj slaboduchosť. ()

Reklama

psychoJoa 

všechny recenze uživatele

Mám obecně ráda takové ty nenásilné, mírně přihlouplé a přeslazené romanťárny. Zde ale mohli rozhodně věnovat více času té přeslazenosti nebo aspoň nechat postavy spolu strávit více než den. Zpětně mi ani konec nepřinesl zadostiučinění, čekala jsem, že teda bude muset udělat holka víc, aby nakonec získala svého “osudového”… třeba i zajet za těmi ještěrkami. Takže ne… tohle se opravdu zas tolik nepovedlo a je to vlastně celkem škoda (toho Irského prostředí samozřejmě). ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Konečně nějaká sympatická nová romance s Lindsay Lohan, která má obstojný námět a scénář. Úroveň je rozhodně lepší než o dva roky starší Falling for Christmas, které bylo takovým lehce rozpačitým vánočním kýčem… Irish Wish je oproti tomu o něco méně stereotypní, má docela zábavnou zápletku a navrch dobré mužské obsazení (oběma hlavním hercům role hezky padly). Není to sice filmová pecka, která by nadchnula jako některé staré „klasiky“ s Lindsay, ale myslím si, že v rámci žánru tento film ani nefanoušky neurazí. ~(3,9)~ ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Pro mě příjemné překvapení, mně se to moc líbilo... Jediná škoda, že je to strašně předvídatelné, a Lindsay Lohan už je stařena (alespoň na nevěstu).. Ne jako vážně moc hezká romantická komedie, vtipná, milá se sympatickými herci v nádherném irském prostředí.. Do kin šlo poslední dobou spousta mnohem horších počinů, zatím asi nejlepší letošní film od Netflixu. Role Jane Seymour super vtipná a ten fantasy prvek tomu rozhodně přispěl a nemá to ten klasický happyend, ale spíš otevřený konec, a to je super...80% ()

Galerie (90)

Zajímavosti (18)

  • Když James (Ed Speleers) čte Paulovu (Alexander Vlahos) knihu, přejde na stránku s poděkováním. Stránka je plná chyb, přestože na posledním řádku stojí: „Edited by Madeline Kelly.“ Lze si také všimnout pravopisné chyby. Slovo „throughout“ je napsáno jako „thrughout“. Film poukazuje na to, že Madeline (Lindsay Lohan) upravovala Paulovu knihu několikrát.
    (Johnny.ARN)
  • Lough Tay, kde se křeslo přání nachází, je skutečné místo v Irsku, ale nachází se v Ballinasloe, což je více než tři hodiny cesty na druhou stranu země, než se odehrává hlavní příběh ve Westportu. (Johnny.ARN)
  • První film Lindsay Lohan (Maddie) natáčený v Irsku. Lindsay Lohan je ve skutečnosti poloviční Irka, protože rodina jejího otce Michaela Lohana pochází z irského Galway. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama