Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rozmazlená žena z bohaté rodiny po pádu na lyžích ztratí paměť a Vánoce stráví v pozorné péči malé holky a jejího ovdovělého táty, kterému se lepí smůla na paty. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (108)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Taková vánoční verze filmu Přes palubu. Nic originálního to v sobě nemá, příběh, který jsme už viděli stokrát, předem jasně daný konec. Na film jsem se koukla převážně a jen kvůli Lindsay Lohan a jsem si jistá, že právě kvůli ní se na film kouklo 90% lidí. I po těch letech je Lindsay prostě tahák, jen škoda, že nemá ruku na kvalitnější filmy, protože pořád na to má. ()

VojtaMarek00 

všechny recenze uživatele

Velký comeback Lindsay Lohan v podobě vánoční romcomové spatlaniny využívající ta největší klišé a nejnižší společné jmenovatele, které žánr nabízí, a představuje je v zoomer-friendly hávu. Sám o sobě takřka bezvýznamný, zbytečný, a tedy zcela ideální film pro Lindsay a její comebackový výkon, který fakt neponechala náhodě, skvěle pracovala s charakterem a "svou" ztrátou paměti, a připomněla, že comedy zvládá levou zadní i po pauze. LiLo nejen že je na celé věci tím nejpříjemnějším, ale doslova ji celou od začátku do konce táhne. Je nejen herecky velmi ve formě, ale zároveň i krásnější, než kdy jindy (fakt, děsně jí to sluší!), a to moc rád vidím. Snad jí tentokrát ten comeback vydrží. Mám z ní velkou radost, asi proto to velkorysé hodnocení. Lindsay je prostě sama o sobě důvodem pro hvězdičky, sorry jako. ()

Reklama

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Falling for Christmas je ako nádherne zabalený darček v krásnom a luxusnom trblietavom vianočnom papieri, ktorý keď otvoríte, vo vnútri nenájdete nič, čo by vás potešilo. Práve týmto netflixovským a ako vždy prehnane politicky korektným vianočným filmom som zahájila sezónu, bol práve poruke, tak som sa nechala zlákať pozlátkom. Niet nad starú vianočnú klasiku!!! Pekné zasnežené prostredie v horách a až prehnané množstvo vianočnej výzdoby (!!!) ešte nerobí dobrý vianočný film. Lindsay Lohan mi je tu skôr nesympatická než sympatická, niektoré postavy sú maximálne otravné, herecké výkony priemerné, scénar je veľmi predvídateľný a celý film je vlastne až veľmi nereálny a aj dosť nudný. Pastva pre oči povedzme že áno, no balzam na dušu ťažko. Príbeh nechytí za srdce, skôr necháva diváka chladným. Možno keby hlavnú hrdinku hrala iná herečka, hmh, ktovie. Vianočné pesničky sú tam trochu ako keby nasilu a pôsobí to umelo. Dialógy sú nezaujímavé, emócií je tam preveľmi málo, humor žiaden, no ja neviem. Neľutujem, že som si to pozrela, ale nemôžem povedať, žeby sa mi to páčilo a ani do vianočnej nálady som sa nedostala, možno je ešte skoro. A plusy? Asi len prostredie a vhodnosť filmu aj pre deti - kto by chcel, môže si ho dať ako rodinný film. Veľmi slabučké 2*. V češtine sa to vážne volá Vánoce na spadnutí?!!! ()

Tominni 

všechny recenze uživatele

Musím přiznat, že jsem si film spíše protrpěl. Místo vánoční pohody přišel skřípějící vánoční příběh o superbohaté dceři hotelového magnáta a majitelé malého pensionu, který je před krachem. Pomůže ztráta paměti hlavní hrdinky? Trochu podobné filmu Přes palubu, jen ten je zábavou a romantikou někde úplně jinde..... ()

Terka_127 odpad!

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem film neoznačila odpadem. Už si ani nevzpomínám. Ale tady? Tady je všechno špatně! Scénář, režie, produkce, výprava, obsazení a jejich herecké výkony?! Byla jsem zvědavá na návrat Lohan, ale jako udělat z ní v jejím věku a po závisláckých a tedy i botoxech mladou žábu a dát ji vedle opravdu mladě vyhlížejícího, ač už otce, Overstreeta... Proč jim to nevěřím? Pokus o vánoční Přes palubu je těžko uvěřitelný, když to celé trvá asi 2-3 dny. Najednou prozře a stane se z ní dáma, která umí vařit, ustlat si a uklidit si pokojíček? Vážně???? Jsem dost zklamaná, protože potenciál by to mohlo mít pěkný. Hezké vánoční téma. Ale pak Santa byl teda taky přes čáru. Jediné místečko, které snad stálo za to sledovat byl její mladý snoubenec influencer a totální palbb. To jsem se i upřímně zasmála. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (6)

  • Červené SUV, kterým ve filmu jezdí Ted Fairchild (George Young), je Masserati Levante. (sQelle)
  • Lindsay Lohan o svojom návrate k herectvu v tomto filme: "Dôvod, prečo som to odkývala, je ten, že som mala pocit, že romantické komédie sa tak trochu vytratili a naozaj mi chýbajú. Toto bola moja silná stránka, keď som s herectvom začínala, keď som bola v tínedžerskom veku a dospievala. Preto sa chcem k tomu vrátiť tým najlepším spôsobom. Tiež si myslím, že sebaobjavovanie pre ženy vo filmoch je skvelá vec, ak je podaná šťastným, zábavným a ľahkým spôsobom. Naozaj mi to chýba a všetci sme sa v tomto smere naladili." (Arsenal83)

Reklama

Reklama