Reklama

Reklama

Stezka Českem

(seriál)
Česko, 2024, 4 h 27 min (Minutáž: 26–27 min)

Scénář:

Ivana Lokajová

Hrají:

Miroslav Vladyka (průvodce)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Mirek Vladyka v desetidílném cyklu cestopisných dokumentů o nové subkultuře „stezkařů“, osobní svobodě, krajině, historii, lidech, setkávání, poznávání a sebepoznání během putování, představí severní trasu unikátní Stezky Českem. (Česká televize)

Recenze uživatele LachtanShows k tomuto seriálu (8)

Z Krásné na Klínovec (2024) (E01) 

Mirek Vladyka s pokorou přijímá, že v klasickém filmu nebo seriálu už neuspěje, moderování cestopisu mu ale svědčí na výbornou, zvlášť když to celé dostane tak poutavý háv. Tohle mě bude bavit. ()

Krušné hory (2024) (E02) 

Kdyby ta appka EPP nežrala tolik baterky, tak jí používám taky. Vím o ní nějaký pátek, stále ale není protrahovaná tak, jak by mohla, takže díky i tomuhle pořadu za její propagaci. Zvlášť při tak působivé činnosti v ještě působivějším prostředí. ()

České Švýcarsko a Lužické hory (2024) (E03) 

České Švýcarsko jsem měl tu čest navštívit v roce 2019, tedy ještě před ničivým požárem, co z jeho srdce udělal měsíční krajinu. Věřím, že příroda se tam za pár let sama vzpamatuje a žádný kripl už jí takhle zase neublíží. Lužické hory jsem zatím minul a po tomhle díle bych tam vyrazil okamžitě! ()

Jizerské hory a Krkonoše (2024) (E04) 

Mirek Vladyka si to dál felí podél našich severních hranic, semtam někoho potká, semtam nám poví nějakou zajímavost a nezapomene, kam putují všechny jeho kroky na dobrou věc. ()

Adršpach a Broumovsko (2024) (E05) 

Pro mě jedna ze stále méně objevených krajin naší vlasti, jelikož už je to slušná štreka z našeho jihozápadu, o to víc jsem ale po téhle epce natěšen, až hlavně Broumovsko jednou prozkoumám na vlastních nohou. ()

Orlické hory (2024) (E06) 

Mnou stále nenavštívené pohoří, ale rozhodně je v hledáčku a snad se v horizontu příštích několika let napraví. ()

Z Králíků do Bílé Vody (2024) (E07) 

To tajemno Rychlebů mi natolik připomínalo naší milovanou Šumavu, že už jen kvůli tomu nemůžu hodnotit jinak. Hned bych jel tamní neprostupné hvozdy prozkoumat. Prý to tam jde skvěle i na kole. ()

Jeseníky (2024) (E08) 

Konečně zase jeden z regionů, se kterým už jsem měl tu čest a snad ne naposledy. Už se mi svým způsobem trochu slévají jednotlivé epizody dohromady, ale stále mají své kouzlo a bude škoda, až seriál po posledních dvou odezní. ()

Reklama

Reklama