Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Novomanželé David (Nick Nolte) a Gail (Jacqueline Bisset) jedou na svatební cestu na Bermudy. Když se potápějí mezi útesy, najdou na dně starý vrak lodi. Brzy zjistí, že nejsou jediní, kdo se o vrak zajímá. Jde o legendární loď s pokladem, jejíž místo potopení bylo po dlouhou dobu neznámé. David a Gail se rozhodnou legendární poklad vylovit. Musí však čelit nástrahám ostatních zájemců o poklad, kterých stále přibývá. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (113)

LEATHERFAC 

všechny recenze uživatele

Oproti nudné a nezáživné Propasti tohle bylo kupodivu velice záživné a místy i velmi napínavé. Třeba jak tam na začátku Bissetku něco čapne, tak to jsem ani nedýchal. Nolteho knír mě sice celý film notně iritoval a Bissetka není vůbec můj typ, ale naštěstí Shaw a Wallach to vyrovnali na výbornou :) ()

Merkin 

všechny recenze uživatele

Na svojí dobu jde o vynikající práci s kamerou a velmi dobře vybudované napětí. Ve chvíli, kdy se z tajemné síly skryté v hlubinách vyklube obyčejný(byť energický) úhoř a začne se jednat o poklad a morfium se však adrenalin hroutí jak domeček z karet. Náhle je jasné, jak všechno dopadne a příběh přichází o veškerou exkluzivitu. Musím ovšem podotknout, že bojová scéna tělo na tělo, kde autoři využili i motorovou pilu a kamera opustila místo včas, abychom mohli hádat, který z mužů skončil se zlomeným vazem, patří k těm nejsilnějším, jež jsem vůbec viděla co se do autentičnosti a zážitku týče. Podobně na mě působí třeba Agent bez minulosti. Proto klobouk dolů před snímkem z roku 1977. ()

Reklama

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Zajímavý a na pěkné podmořské scény bohatý dobrodružný film, kterému nechybí napětí ani akce. Děj je sice dost jednoduchý a snadno prokouknutelný, ale i přes to se mi film líbil. Je zde skvělý Robert Shaw i začínající Nick Nolte, navíc krásná Jacqueline Bisset v mokrém tričku. Komu by se takové obsazení nezamlouvalo? Dále trocha toho voodoo, drog a hledání pokladu. Pro mě je tohle velmi příjemný sedmdesátkový thriller. PS. Text distributora lže jako když tiskne. David a Gail nejsou novomanželé, nejeli na svatební cestu a většina zůčastněných nemá zájem o poklad, nýbrž o morfium, pěknou hromádku morfia na palubě vraku. ()

Ozzy2 

všechny recenze uživatele

Hlubina byla ve své době legenda.Jako puberťáci jsme na to šli do kina snad desetkrát už jen kvůli začátku, kde plave Bissetová v tričku bez podprsenky.Ano, tak zkurwená doba to byla.Film byl skvělý a tak nízké hodnocení si určitě nezaslouží.Nechápu, jak tohle může někdo označit za béčko.zřejmě dnešní puberťáci, které už nic nemůže překvapit.Jsou velmi ochuzeni. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (14)

  • Jedná se o devátý kasovně nejúspěšnější film roku 1977 a nejúspěšnější film studia The Columbia Pictures. (dokec)
  • Film byl natáčen v prostoru přídě více než dvacet metrů pod hladinou. (Cherish)
  • V roce 1980 byla Hlubina rozšířena o 53 minut nových záběrů, aby mohla být odvysílána jako dvoudílný televizní film. (Cherish)

Reklama

Reklama