Reklama

Reklama

Goldframe

všechny plakáty
Krátkometrážní / Animovaný
Belgie, 1969, 4 min

Režie:

Raoul Servais

Obsahy(1)

Jason Goldframe je hollywoodský mocnář. Jeho touha po tom, být absolutně ve všem první, ho dožene až k bláznivým pokusům předhonit vlastní stín. (J.Connor)

Recenze (7)

masr 

všechny recenze uživatele

Svým způsobem strašně znepokojující a temná povídka o neukojitelné potřebě být jedinečný v jakémkoli ohledu... Pro všechny kdo si neustále potřebují dokazovat, že jsou v něčem nejlepší a jedineční, docela temná filmová rána.. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Je to debilní, ale vrháme stín... A tak ještě že se vždycky najdou přizdisráči, co těm egomagorům bez špetky sebereflexe tím reflektorem k obrazu jejich zahýbou, že... °-/ - - - P.S. K nastínění stavu věcí zde: http://www.youtube.com/watch?v=tREwmJpReYY&NR=1 - - - - - (Poprvé viděno 11.7.2011 na Youtube, hodnocení 63., komentář zde jako sedmý - 11.7.2011) ()

Caelos 

všechny recenze uživatele

Zábavné, animace se mi líbí a námět dává taktéž něco k přemýšlení. Mimojiné, nebyl pan Goldframe úplně první kdo bez pomoci létal? ()

bierce 

všechny recenze uživatele

Zajímavý animovaný film o hollywoodském režisérovi Goldframeovi, který chce být ve všem první. Chce být dokonce rychlejší než vlastní stín, ale to se mu hrubě nevyplatí... ()

Marys 

všechny recenze uživatele

LFŠ 2009: Priznám sa, že toto po moci bažiace predháňanie sa so všetkým, aj s vlastným tieňom na mňa neurobilo taký dojem, ako tie predchádzajúce krátke filmy. Ani tá grafika nič moc no. ()

Reklama

Reklama