Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kreslená pohádka o zakleté princezně, která bojuje s pomocí odvážných zvířátek proti úkladům zlého kouzelníka. Dvořané jásejte, trubači trubte a poddaní radujte se! Krásná a urozená princezna Odetta se zaslíbila Derekovi, budoucímu vladaři sousedního království. Svatební den se kvapem blíží, přípravy jsou v plném proudu a nikdo neví, že na šťastný pár se pomalu valí temný mrak. Jako blesk z čistého nebe se na zámku objeví strašný a zlý čaroděj, který unese princeznu do svého doupěte. Aby už nikdy nemohla spatřit milovaného Dereka, promění ji v labuť. Zdá se, že Odetta už nikdy neuvidí svůj domov ani vyvoleného prince. Derek se ale jen tak lehce své lásky nechce vzdát. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

kesiti

kesiti (hodnocení, recenze)

nádherná pohádka a k tomu ten nádherný český dabing, o 100% lepí než v originále

Pato2909

Pato2909 (hodnocení, recenze)

Ahoj Prosím vás kde stiahnem túto rozprávku v cz dabingu nikde to nemozem nájsť

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Nic extra pro člověka, který až s pohádkovým seriálem Once upon a time se rozhodl dát šanci Disney pohádkám. A tato mě opravdu bavila jenom chvilkami, hlavně v prostředku, když Odetta a její fakt srandovní kámoši se snažili dostat mapu z hradu toho zlosina. Tudíž dvě hvězdy jsou za tyto části, jinak spíš nuda. Doufám, že to tak nebude se všemi Disney příběhy. Upřímně hrané pohádky se mi prostě líbí stále více.

Delancey

Delancey (hodnocení, recenze)

Tuhle pohádku mám moc ráda.Když běžela poprvé na HBO tak jsem si jí hned natočila,možná že patří mezi mé oblíbené protože je na motivy baletu "Labutí jezero",což je nádhera!:) I v českém znění příjemné písničky...

Reklama

Reklama