Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kluci Holtovi mají bezvadné rodiče, dobrou výchovu a zdravý rozum. Jedinou vadou na kráse je jejich dělnický původ. A tak, když se začnou točit kolem sester z bohaté rodiny Abbottových, moc ovací za to nesklidí. Srdci ale jen těžko poručíš a láska je jako výbušná směs. Stačí jedna jiskřička a plamen už nikdo neuhasí. Co pomůžou rady synům, aby nemířili vysoko a zůstali radši při zemi. Kdo jednou ucítil nekonečnou touhu, tíseň z odloučení a návaly štěstí v objetí milované osoby, nikdy si nenechá nikým lajnovat život. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (30)

Kitcat 

všechny recenze uživatele

Zvláštní film, né že by byl něčím extrémně zajímavý nebo komplikovaný, spíš naopak. Děj nebyl extra originální a celý se docela táhl. Přesto mě film nenudil. A to s největší pravděpodobností díky hlavním propagonistům. Krásná, zasněná Liv Tyler a vedle ní jiný, unikátní Joaquin Phoenix. Ti dva byli srdcem tohoto filmu, bez nich bych na film buď velmi rychle zapomněla nebo bych se snad ani nedokoukala. Ale něco z toho filmu, něco z těch dvou ve mně zůstalo. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Príbeh dvoch bratov. Jeden zmrd a druhý nemrd. A tri krásne dievčatá, poniektoré aj mliečne žľazy ukázali, aby kariéra dobre šmýkala. Inak melodráma, ktorá sa dá pozrieť, zvratov veľa nebolo a šlo to jasne do finále takého, aby slzička ukvapla romantickým dušiam, no ale taký je už rukopis ženskej autorky. A ten preložený názov je katastrofálny. O čo vznešenejšie by bolo napríklad: Objavovanie slečien Abbotových? ()

Reklama

Krissty 

všechny recenze uživatele

Chvíli mi trvalo, než se mi podařilo přijít filmu na chuť, takže jsem ho bohužel musela shlédnout nadvakrát, jelikož mě ze začátku opravdu nudil.. Pak už jsem si ale k němu cestu našla a té jemné nevnucující se romantice jsem se poddala.. Jak říkám, je to nenuceně romantické.. Celé takové nenucené.. Jen v tomto případě nevím, jestli je to dobře nebo špatně.. Každopádně Joaquin byl roztomilý, Liv okouzlující a Jennifer sexy! Ale stejně to byl spíš takový průměr.. Ani lepší, ani horší :) ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $5,936,344Tržby Celosvetovo $-║ Skvelé herecké obsadenie v nevýraznom príbehu, kde nie je dohromady takmer nič čo by v akomkoľvek ohľade mohlo niečo ponúknuť. Dá sa povedať že film trpí z časti aj na neobratnosti režiséra. /40%/ ()

castor 

všechny recenze uživatele

Illinois, 1957. Dva bratři z chudých poměrů na prahu dospělosti, zažívají radosti i strasti, a když dorazí třeba z ne zrovna povedené party, pořád mají jeden druhého a v garáži stolní tenis. Jenže jsou tu také tři krásné sestry Abbottovic, kterým otec brání v rozletu a jejichž prachatá rodina má nakonec s tou bratrů víc společného, než je na první pohled patrné. Režisér Pat O´Connor, který stojí i za podobně posmutnělou Listopadovou romancí, je na svém křesle nepřesvědčivý. Co nezvládl scénárista, nedokáže ani on posunout někam dál. Některé situace se dějí příliš náhle a kostrbatě, jiné se naopak táhnou a ve výsledné podobě být nemusely. Šťastnou ruku měl naopak s herci. Velká herecká jména se tu sešla v době, kdy všichni krátce poté získali role ve svých zlomových filmech. Joaquin Phoenix neumí zahrát špatně, Liv Tyler je rozkošná, provokatérka Jennifer Connelly zase moc dobře ví, proč spolužákům padají v knihovně pod stůl tužky. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (6)

  • Natáčelo se v Kalifornii (USA). (BMW12)
  • Alice (Joanna Going) vo filme hovorí Dougovi (Joaquin Phoenix), že je o dva roky staršia. V skutočnosti je Joanna Going od Joaquina Phoenixa staršia až o 12 rokov. (Arsenal83)

Reklama

Reklama