foto

Joanna Going

  • nar. 22.7.1963 (57 let)
    Washington, District of Columbia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Drowning
2018 Nostalgie
2014 6 Figures
Love & Mercy
2011 Strom života
2009 Na míle daleko (TV film)
2007 McBride: Jako buldok (TV film)
2006 My Silent Partner (TV film)
2003 111 Gramercy Park (TV film)
Porota
2002 Georgetown (TV film)
Routine, The
Sám doma 4 (TV film)
2001 Lola
2000 Zamilovaný anděl (TV film)
1999 NetForce (TV film)
1998 Blue Christmas
Heaven
Přízraky
1997 Dívka snů
Falešné svědectví
Little City
Proč právě já?
Rande
1996 Eden
1995 Co si ušít do výbavy
Děti prérie (TV film)
Nixon
1994 Wyatt Earp
1990 Women & Wallace (TV film)

TV seriály

2020 Interrogation (TV seriál)
Detective Dave Russell vs. Eric Fisher (E01)
2019 Dobrý doktor (TV seriál)
Friends and Family (S03E10)
V zajetí kouzel (TV seriál)
Marry... Kill (S04E04)
2018 Dynastie (TV seriál)
Rána za krk (S02E08)
2017 Dobré mravy (TV seriál)
Stay Beautiful (S02E08)
Kingdom (TV seriál)
Lie Down in the Light (S03E10)
Cactus (S03E09)
Old Pueblo (S03E08)
další epizody (10)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Something Happened (S19E07)
2016 Kingdom (TV seriál)
No Sharp Objects (S02E20)
Late to Leave (S02E19)
Cut Man (S02E18)
další epizody (9)
2015 Kingdom (TV seriál)
Traveling Alone (S02E10)
Living Down (S02E09)
Smoker (S02E08)
další epizody (10)
2014 Kingdom (TV seriál)
King Beast (S01E10)
Cut Day (S01E09)
The Gentle Slope (S01E08)
další epizody (10)
Od soumraku do úsvitu (TV seriál)
La Conquista (S01E08)
Self-Contained (S01E05)
Let's Get Ramblin' (S01E04)
Domek z karet (TV seriál)
26. kapitola (S02E13)
25. kapitola (S02E12)
24. kapitola (S02E11)
další epizody (7)
2013 Firsts (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Lepší polovička (S06E09)
Milovat a ctít (S06E04)
2007 Cestovatel (TV seriál)
Perfidia (E13)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Strach (S02E17)
2006 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Shoda okolností (S07E08)
2005 Na Západ (TV seriál)
Ghost Dance (E06)
2002 Právo a pořádek (TV seriál)
The Collar (S12E11)
2001 Všichni starostovi muži (TV seriál)
Pršela nám smůla (S05E17)
Jízda metrem (S05E16)
Škála obliby (S05E15)
Krajní meze (TV seriál)
Paralelní svět (S07E10)
1992 Going to Extremes (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Není čas na umírání (S10E05)
1991 Temné stíny (TV seriál)
Epizoda 12 (E12)
Epizoda 11 (E11)
Epizoda 10 (E10)
další epizody (12)
1964 Another World (TV seriál)
1951 Search for Tomorrow (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Ok! TV (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky