Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve Spojených státech probíhají přípravy na prestižní utkání v karate s favorizovaným mužstvem Jižní Koreje. Mezi těmi, kdo prošli přísným výběrem do pětičlenného reprezentačního týmu, jsou také Alex Grady a Tommy Lee. Vedle obrovské tréninkové zátěže se budou muset vyrovnat i s osobními problémy. Alex je vdovec, sám se stará o pětiletého syna. Chlapec právě leží v nemocnici v kómatu, pro ustaraného otce tedy nebude zrovna lehké soustředit se na sportovní klání. Tommy má zase nastoupit proti soupeři, který při podobném zápasu zabil jeho bratra... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (73)

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Dost zvláštní akční film směřující místy až do dramatickýho příběhu o karatistů. Je tu sice nějaká ta pomsta a zajimavý tréninky. Jako film Nejlepší z nejlepších patří k těm lepším co těžkej béčkař,kdy natočil. Prát se sice umí,ale pochybuju,že by se,kdy dostal an nějakýho to mistrovství. Konec je sice vyjímečný a dojemný,ale těžko uvěřitelný. ()

Callas 

všechny recenze uživatele

6/10 Když jsem byl malý, tak to pro mě byla modla. Sledoval jsem každý souboj, každého dalšího pokořeného soupeře... stále a znova na své jediné nekvalitní, neoriginální VHS a představoval si sám sebe na místě nezdolného Tommyho Lee. Teď, když už jsem procitl z dětského okouzlení a naivity, tak bych hodnotil nejspíš jinak, ale nechám nostalgicky aspoň 4 hvězdy ;) ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Když pominu fakt že kromě Phillipa Rheeho nikdo nic neumí, a například i Eric Roberts jen tak postává s rukama nahoře. Tak kupodivu se do filmu nakonec podařilo propašovat i nějaké to bojové umění. Horší výběr herců pro Karate Tiger jsem neviděl, ale koukat se na to překvapivě dá, přestože to tedy s původní sérií nemá nic společného. Tohle obstojí spíše jako samostatný film. Ještě mrknu na 6. díl a tím bude má exkurze v této série uzavřena. 55% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Typická arénovka, jejíž výjevy v paměti diváků splývají v několik červených šmouh a efektních karate úderů. Ale pamatuju, že dvojka Eric Roberts a Phillip Rhee pitomoučkou sérii Karate Tiger solidně „pozvedla“ a při všech těchhle tréninkových návodech, zpocených tělech a otevřených zlomeninách člověk hází stranou ten ryzí primitivismus a alespoň tehdy prožíval nefalšovanou rozkoš. ()

Nathaniel8 

všechny recenze uživatele

Celá serie Karate tiger není žádný zázrak, ale možná trochu překvapivě právě tento díl je pro mě tím nejlepším... Asi i proto má podtitul nejlepší z nejlepších :o) Příběh slušný, herecké výkony taktež a Eric Roberts je velké překvapení. Ale ten konec.. Ach jo. To bylo na můj vkus až příliš sladké... Ještě chvilku a byl by z toho druhý Titanic. A Dae Han v podání Simona Rhee měl dvakrát více charisma než Tommy v podani Phillipa. Což je škoda. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (4)

  • Jediný film série The Best of the Best, ktorý dostal v amerických kinách rating PG-13 (do 13 rokov s doprovodom dospelej osoby), ostatné diely sa museli uspokojiť s ratingom R (do 16 rokov s doprovodom dospelej osoby). (beso74)
  • Herec Phillip Rhee stvárnil postavu amerického reprezentanta Tommyho Leea, ktorý musí čeliť obávanému kórejskému bojovníkovi Dae Han Parkovi. Toho si zahral jeho starší brat, herec a kaskadér, Simon Rhee. (MM_Ramone)

Reklama

Reklama