Reklama

Reklama

Bíp, bíp

  • USA Beep, Beep
všechny plakáty
Animovaný / Rodinný / Krátkometrážní / Komedie
USA, 1952, 7 min

Režie:

Chuck Jones

Obsahy(1)

Druhý díl animovaného seriálu z dílny bratří Warnerů. V hlavních rolích zemní kukačka (Road runner) a hladový kojot (Will E. Coyote), který vymýšlí nejrůznější druhy pastí, aby kukačku chytil a následně tak zahnal hlad. Myslíte, že se mu to podaří? (Kosmik 1)

Recenze (9)

Flego 

všechny recenze uživatele

Road Runner a Willy E Coyote predvádzajú opäť vrcholné čísla v prenasledovaní a dolapení. Nie... to nikdy nebude. ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Will E. Coyote se snaží ulovit Road Runnera, jehož štěstí je však tak velké (nebo kojotova smůla), že i kdyby jenom seděl vedle silnice, určitě se mu něco ošklivého stane. Natož potom při realizování všemožných pastí a katapultů. ()

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Opět výborný díl, člověk už pomalu tomu kojotovi přeje, aby se konečně nažral, ale stejně to ne a ne dopadnout... A vlastně je to tak dobře, však na co bychom koukali? :) 80% ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Beep beep aneb druhý díl tohoto skvělého animáku. Road Runner alias Accelerati Incredibilus a opět výtečný Wile E.Coyote alias Carnivorous Vulgaris. Nové druhy pastí (boxerka vede) a spousta dobrých nápadů, jak chytit tu zpropadenou zemní kukačku. A stejně ji jednou chytí.... :-) Road Runners can´t read and don´t drink. 100% ()

spiritus 

všechny recenze uživatele

Pták uličník - ptákus velerychlus a Kojot hladovis, ubožiš, nechytrákus :-). Tahle dvojka mě vždycky dokázala bezvadně pobavit... ()

Reklama

Reklama