Reklama

Reklama

Svaly místo zbraně

  • USA Guided Muscle
všechny plakáty
Rodinný / Animovaný / Krátkometrážní / Komedie
USA, 1955, 7 min

Režie:

Chuck Jones

Obsahy(1)

Kojot Vilda jde opět na věc! Podaří se mu konečně se nadlábnout Ptákem Uličníkem namísto prázdné plechovky? (Estrellita)

Recenze (7)

Flego 

všechny recenze uživatele

Wile E.Coyote a Road Runner, aby som bol presný, sú hrdinovia animovaných rozprávok, kde večne hladný kojot chce uloviť rýchlo bežiaceho pozemného vtáka. Bláznivé príhody vymyslel spisovateľ Michael Maltes v roku 1948 a filmovej verzii sa ujal skúsený Chuck Jones. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších dílů Road Runnera. Tento je sedmý. Wile E. Coyote má opět hlad a zjistil, že prázdnou vařenou konzervou ho nezažene. Proto se rozhodne opět vymyslet, jak chytit kukačku. Co však zde předvádí je k popukání! Uvidíme zde kojotovy experimenty s různými kanóny a praky, předvede jak mu to hezky klouže, zkouší další triky s výbušninami, no prostě klasa. 100% ()

pravo 

všechny recenze uživatele

Kojot versus Road Runner – takmer sedem minút skvelej zábavy nad kojotovou vynaliezavosťou a vysledočným efektom jeho precízne pripravených pascí. Road Runnera som ako dieťa sledoval na zahraničných televíznych staniciach (už neviem či RTL, SAT 1 alebo PRO 7) pretože som tomu rozumel a neskutočne sa bavil. ()

Reklama

Reklama