Reklama

Reklama

Svaly místo zbraně

  • USA Guided Muscle
všechny plakáty
Rodinný / Animovaný / Krátkometrážní / Komedie
USA, 1955, 7 min

Režie:

Chuck Jones

Obsahy(1)

Kojot Vilda jde opět na věc! Podaří se mu konečně se nadlábnout Ptákem Uličníkem namísto prázdné plechovky? (Estrellita)

Recenze (7)

pravo 

všechny recenze uživatele

Kojot versus Road Runner – takmer sedem minút skvelej zábavy nad kojotovou vynaliezavosťou a vysledočným efektom jeho precízne pripravených pascí. Road Runnera som ako dieťa sledoval na zahraničných televíznych staniciach (už neviem či RTL, SAT 1 alebo PRO 7) pretože som tomu rozumel a neskutočne sa bavil. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Wile E.Coyote a Road Runner, aby som bol presný, sú hrdinovia animovaných rozprávok, kde večne hladný kojot chce uloviť rýchlo bežiaceho pozemného vtáka. Bláznivé príhody vymyslel spisovateľ Michael Maltes v roku 1948 a filmovej verzii sa ujal skúsený Chuck Jones. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších dílů Road Runnera. Tento je sedmý. Wile E. Coyote má opět hlad a zjistil, že prázdnou vařenou konzervou ho nezažene. Proto se rozhodne opět vymyslet, jak chytit kukačku. Co však zde předvádí je k popukání! Uvidíme zde kojotovy experimenty s různými kanóny a praky, předvede jak mu to hezky klouže, zkouší další triky s výbušninami, no prostě klasa. 100% ()

Reklama

Reklama