Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nočními ulicemi Moskvy se řítí černé BMW ujíždějící pronásledovatelům. Řetězec osudových událostí, končící střelbou, postavil čtyři přátele mimo zákon. V životě bez pravidel pro ně není cesty zpět a černý bavorák – silný a spolehlivý vůz, jenž se jim stal domovem, hrdiny odváží daleko od Moskvy, do nelítostného vyhnanství ruských nekonečných dálav… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (61)

Móó 

všechny recenze uživatele

Film, který mi dovolil nahlédnout do ruské společnosti (za hranicemi zákona). Jsem ráda, že tento film byl v ruské režii a ne v rukou Američanů. Věřím, že by totiž vše dopadlo jinak. Objevil by se hrdina, který by všechny zachránil a byla by z toho klasická americká akční blbost, jak to občas bývá. Určitě to stojí za zhlédnutí. S přihlédnutím na to, že jde stále o film, umím si představit děj jako reálný. 78% ()

LuckyK 

všechny recenze uživatele

Asi velmi realistická road movie, pro někoho, kdo nezná dnešní Rusko, až s dokumentárním rozměrem. Jen by si mohli odpusit ty typické herociké výjevy o sebeobětování pro kamaráda a nadlidské výkony při jeho záchraně. Jinak chlapské slzy a kombinace brutality, neúcty k životu a pravidlům s širokou sentimentální ruskou duší při návratu k venkovským kořenům je pro ně příznačná. ()

Reklama

Skretule 

všechny recenze uživatele

Spíš než děj celého filmu mě zaujaly všechny ty ruské reálie a chování jednotlivých postav, které musí přijít občanu ČR dosti exotické. Film sám o sobě ničím převratným rozhodně není ale pár povedených momentů se jistě našlo (hlavně závěrečné namixování melodie zvonění do rytmického podkladu zaujme)...ale poučil jsem se, do Ruska jet nechci :D ()

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Film sice není nijak naspeedovaný akcemi, ale dobře vykresluje náladu a život v Rusku = brutální. Korupce, zločinost a beznaděj. Parta kluků, co si ani nepřiznávají, že jsou smrtelní a zločin je pro ně prostě živobytí. Zajímavé jsou flashbagy ostatních postav, co se s nimi stane (viz chlapeček s basebalkou) ()

dezorz 

všechny recenze uživatele

ruska lacna gangsterka. taka vychodna, ruska, ziadne komplikovanosti v deji, ziadne komplikovanosti v premyslani, nastavi sa situacia na zaciatku a dalej sa uz len ide, relativne relane, po ceste............ necudo, ze zauajal viac, nez anti killer, snaha o vykradnutia za vacsie peniaze a necudo, ze sa nakoniec po nezdare anti killera zadarilo aj finacne viac podporenemu pokracovaniu bummera. nakoniec, necudo, ze vznikla aj pardia anti bummer. ten film na to ma. tak ako na to mal brat. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama