Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Za dob hrdinů „Slovácka" byl cirkus s živým medvědem atrakce nevídaná. Stařeček Pagáč se nechá vyprovokovat sousedy a přihlásí se k zápasu s huňáčem. K velkému překvapení principála i všech ostatních vyhraje. Aby ne, když místo medvěda bojoval s převlečeným Jurů Kláskem. Úsměvný podvůdek stařečkovi vyjde. Ne nadarmo se ale říká, že s čím kdo zachází, tím také schází. Jen dobrý nápad někdy nestačí. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Méně uvěřitelný díl o strécovi Pagáčovi, kterak bojoval v cirkuse s medvědem. Ne vše, co ovšem oko vidí, musí být skutečné. A tentokrát to strécovi vše vyšlo na tisíc procent. Jeho lest byla dokonalá. Vtipné až ke konci, celkově spíše slabší díl. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V priebehu rokov 1975 až 1984 bol vyprodukovaný československý televízny seriál "Slovácko sa nesúdi". Boli natočené dve série, ktoré dohromady pozostávajú z dvanástich samostatných, zhruba pol hodinových častí. Sú to adaptácie literárnych predlôh Zdeňka Galuška, ktoré vznikli pod režisérskou taktovkou Petra Tučeka. Hlavné úlohy stvárnil Jozef Króner ako strýc Pagáč a Oldřich Velen ako Jura Klásek. Dve nezabudnuteľné postavičky. Dvaja dedinskí chytráci, čo sa do všetkého starajú a všetko vždy vyriešia. V poradí druhá epizóda z druhej série nesie názov "Medveď". Malý, starý strýco Pagáč sa podujme na zápas s cirkusovým medveďom, aby pomohol svojmu kamarátovi Klásekovi. Vďaka jeho vynaliezavosti a prefíkanosti sa mu podarí medveďa poraziť a tak zachrániť testament Jura Kláseka. *** ()

Reklama

Zajímavosti (1)

  • Když se Jura (Oldřich Velen) převléká ve stodole za medvěda, tak jde na stěně zahlédnout stín mikrofonu. (Duoscop)

Reklama

Reklama