Reklama

Reklama

Herkules v New Yorku

  • USA Hercules in New York
Trailer

Diův syn Herkules žije na hoře Olymp, ale začíná se tu trochu nudit. Napadne ho, že by mohlo být zajímavé navštívit svět obyčejných smrtelníků. Zeus z toho není zrovna nadšený, ale nakonec se Herkules přece jen vydává do New Yorku. Svým zjevem a hlavně silou budí pozornost všech lidí, se kterými se setká. (Vapet Production)

Videa (1)

Trailer

Recenze (280)

kajas 

všechny recenze uživatele

Na takové dílo ani slova nestačí. A to asi ještě můžu být ráda, že jsem viděla dabovanou verzi, kde Arnie nezní tolik pitomě. Z všudypřítomné příšerné řecké hudby se mi dělalo rudo před očima, dialogy se absolutně nedaly poslouchat, korunu všemu nasazuje tragické zpracování Olympu, opravdu děs a hrůza. Jedna hvězdička za to, že jsem se asi třikrát zasmála, možná to ale ani nebyl účel... ()

havLord 

všechny recenze uživatele

Tento film je jako výkladní skříň* všeho, co se dá při tvorbě filmu pokazit. Je však zvlášť zábavné, když se naň díváte pod vlivem a v kruhu kamarádů. Arnold je v jednom kuse od pasu nahoru obnažen (což film zachraňuje) a vše, na co narazí, nemilosrdně převrátí. Taxík, medvěd, bagr, šestice chlapů, lavička, ... to všechno skončí na střeše. (100% za zábavu + 0% za film) / 2 = 50% a slabší tři boláky. *Shadwell TM. All rights reserved. ()

Reklama

Kubaso 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejstrašnějších filmových průserů, jež můj nevěřícný zrak měl tu čest sledovat. Po tolika letech, co jsem ho viděl prvně, jsem měl za to, že s odstupem času to může být docela sranda, jenže chyba lávky! Film je skutečně monstrózně debilní, ale bohužel se pokouší o humor (nebo o horor?), což jeho nechtěně zábavný potenciál snižuje skoro až na nulu. O tom chtěném se sluší raději nemluvit. To, co mu u mě vynáší jednu *, je dementní scéna souboje s medvědem, jehož nezvířecí původ je natolik očividný, že tvůrci si tím ušetřili místo v titulcích za nápis: "Během natáčení tohoto filmu nebylo zraněno žádné zvíře". Ta hvězda náleží taky Arnoldovi a jeho heroickému souboji s jazykovými bariérami: "I AM HERRKOOLESS!!!" ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Jak natočit neskutečnou srágoru a přitom se zapsat do historie tak, že lidé se na váš film dívají i padesáti letech? Stačí mít neskutečné štěstí na to, že ta hromada svalů, kterou obsadíte do role hromady svalů, má překvapivě i velmi bystrý rozum, netušený talent, a neskutečnou cílevědomost. Zajímalo by mě co se režisérovi honilo hlavou v těch dekádách po tomto svém debutu, když sledoval karieru člověka kterého takto "objevil". ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Mr. Olympia Arnold Schwarzenegger spadl z hory Olymp dolů na zem do New Yorku! Teda, jako tohle je kravina, ale na čistý odpad to nevidím. Cílem bylo proslavit kulturistu Schwarzeneggera a to se podařilo. Nevím, kdo jiný by měl hrát právě Herkula, než on, protože vzhledem k jeho obrovitosti a hroudě svalů se na to hodí pouze jen a jen Arní! Snímek působí strašně levně a je to vidět v každém záběru. Vtipné to taky není a ty tupé a idiotské dialogy. To bolelo nejvíc. Scéna kdy se Herkules prohání na kočáru po New Yorku je celkem dobrá. Začátky každého herce jsou těžké a je jasné, že první film bude katastrofa. V případě Arnolda Schwarzeneggera to platí na 100%. Ale kdo ví, kdyby nehrál právě v tomto filmu, tak by na sebe neupozornil a kdo by potom hrál v kultovní záležitosti Terminátor? Bruce Willis, Van Damme, Stallone a nebo nějaká jiní akční ikona filmu?! Takže za tento film by měl být každý fanoušek Arního rád, že vůbec Herkules v New Yorku vznikl! Těch 88 minut jsem mohl ztrávit i hůř, takže toho času ani nelituju, co jsem s tím ztrávil! ()

Galerie (31)

Zajímavosti (13)

  • Film byl vydán pod názvem Hercules Goes Bananas, který byl později změněn na Hercules in New York, aby byl serióznější. (Danny F.)
  • Schwarzenegger vystupoval v tomto filmu pod uměleckým jménem Arnold Strong. (Stegr)

Reklama

Reklama