Reklama

Reklama

Herkules v New Yorku

  • USA Hercules in New York
Trailer

Diův syn Herkules žije na hoře Olymp, ale začíná se tu trochu nudit. Napadne ho, že by mohlo být zajímavé navštívit svět obyčejných smrtelníků. Zeus z toho není zrovna nadšený, ale nakonec se Herkules přece jen vydává do New Yorku. Svým zjevem a hlavně silou budí pozornost všech lidí, se kterými se setká. (Vapet Production)

Videa (1)

Trailer

Recenze (281)

pajmič666 

všechny recenze uživatele

Životní role Arnoldova levého bicepsu, jemuž zdatně konkuroval hrudní koš budoucího Guvernéra. Arnold sice neumí pořádně anglicky, ale o to tu nejde. Jde o to aby lidi byli svědky spatření abnormálně svalnaté potvory. Té potvoře by se herecký talent za nehet vešel, ale což je to pokoukání. Je to tak špatně, až je do pěkné. Je to tak tragické, až je to komické. Je to geniální premiéra budoucí mega akční hvězdy. I am Hirkilees!!! ()

Beer Ceps odpad!

všechny recenze uživatele

- 07.09.13 - Svou pevnou pěstí se hrdinně plácám po prsou, jelikož toto je již třetí odpad, který dnes komentuji. (Pokud to půjde takhle dál, a okomentuji každý film, kterému jsem dal odpad, tak tu budu do zítřka.) Arnee začal svou kariéru velice skvostně a mnohem elegantněji, než jeho kolega Sylvestr s holkami od BOBŘÍ řeky. Arneeho učitele angličtiny bych poplácal po zádech, protože naučit našeho svalouna trochu anglicky muselo dát pořádně zabrat. Tak krásný přízvuk jsem skutečně dlouho neslyšel a to ani od spolužáků na základní škole. (A to je co říct.) Arnee nám po celou dobu představuje svou muskulaturu, která dává na prdel vrcholovým sportovcům, kteří trénují na průlezkách polorozpadlého dětského hřiště. Dále je tu 300 Kg medvěd, který zapomněl na to, že v sobě má člověka a bojové scény, které vystihuje jedno slovo: „Facepalm!“ Toto je jen zlomek z dalších podobně skvostných scén, které však znamenaly pouhou startovní čáru jedné velké kariéry našeho steroidového Rakušana. (Doporučená dávka alkoholu v krvi pro sledování tohoto filmu: 2 promile.) ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Hloupoučká, amatérská a bezrozpočtová chujovina, která neskončila v propadlišti dějin z jediného důvodu: ten toporný kulturista s příšerným přízvukem ve své první filmové roli se totiž postupně vypracoval na (pravděpodobně) největší akční hvězdu století a guvernéra Kalifornie! Jeho debut ovšem spíchlo pár ochotníků zjevně proto, aby Mr. Universe mohl v každé třetí scéně sundat triko a zapumpovat prsními svaly. :-) Ano, se znalostí kontextu jde přesně o film "tak blbý, až je zábavný", ale jeho 20-minutový sestřih mi propříště bohatě postačí. ()

Wiluna 

všechny recenze uživatele

Jedna žiarivá hviezda 🌟pre jedinečnú lekciu angličtiny s veľkým Arnoldom. „Senkjú. Dis uos very gud srou!“😅 To, ako zámerne boli kvôli nemu vedené pomalé dialógy s čistou artikuláciou bolo roztomilé a zároveň z toho boleli ústa aj mňa. Herecký výkon v prvotine nášho Arnieho nebol ani zďaleka tak hrozný, ako pritrúble mimické pohyby herca Arnolda Stanga a.k.a. Pretzie, ktorý ma iritoval asi najviac. Neskutočná hlúposť, ktorá je popritom však veľmi sympatická. ()

Boomstick 

všechny recenze uživatele

Tazko....tazko sa mi toto hodnoti.Neviem malo to svoje katastrofalne chvilky (bitka s medvedom,bitka s namornikmi,posledna bitka,jazda na koci,otrasne stvarneny olymp),ktorych bolo vyse ale aj par dobrych (hlaven dama v lietadle nemala chybu a Prezzie).Ale urcite musim povedat ze Arnie tu vypada jak uplny retard,stale sa tvari rovnako,nevie rozpravat a HLAVNE nevie vobec hrat.Dam tomu 2 hviezdy a budte spokojny. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (13)

  • Arnoldovi získal roli jeho kulturistický mentor Joe Weider tak, že producenta přesvědčil, že jde o slavného divadelního herce z Evropy. (lekr)
  • 19. října 2006 San Francisco Chronicle oznámil, že Premiere Pictures prodává práva na film na eBay za minimálně 550 000 dolarů. (Danny F.)
  • Filmový debut Arnolda Schwarzeneggera. (M.B)

Reklama

Reklama