Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nick dokáže okouzlit každou ženu a dostat ji právě tam, kde ji chce mít. Jednoho dne se mu ale stane nehoda, po které začne slyšet, co si ženy opravdu myslí. S úspěchem začne tuto schopnost používat k vlastnímu prospěchu. Prvním terčem se stane nová ambiciózní kolegyně, která dostala jeho vysněné pracovní místo. Nick hodlá vydávat její nápady za vlastní, ale plány mu zkříží láska... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (630)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Alan Silvestri: 1. Something's Gotta Give - Sammy Davis, Jr. [2:06] ,2. Too Marvelous For Words - Frank Sinatra [2:27] ,3. The Best Is Yet To Come - Nancy Wilson [2:22] ,4. I Won't Dance - Frank Sinatra [3:22] ,5. Bitch - Meredith Brooks [4:13] ,6. The Good Life - Tony Bennett [2:15] ,7. Mack The Knife - Bobby Darin [3:08] ,8. I've Got You Under My Skin - Frank Sinatra [3:42] ,9. If I Had You - Nnenna Freelon [4:48] ,10. What A Girl Wants - Christina Aguilera [3:36] ,11. Nobody But Me - Lou Rawls [2:47] ,12. Night And Day - The Temptations [3:55] ,13. I've Got The World On A String - Peggy Lee [2:20] ,14. Everything About You - Alan Silvestri [3:02], ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Pokud chcete přijít na to, po čem ženy touží, na tenhle film kvůli tomu koukat nemusíte. To udělejte v případě, že si chcete večer osvěžit nenáročnou, občas i vtipnou romantickou komedií. A ani mi tentokrát nevadí asi nejdelší skrytá reklama, co jsem ve filmu zatím viděl. I když skrytá je v tomto případě hodně jemný výraz. ()

Reklama

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Mel je třída a to je jasný fakt. Položil sem si otázku, co mě na téhle komedii tak zaujalo no a odpověď? Je prostě originální. Já nemusím dostal šlupku elektrickým prodem abych věděl co si myslí moje sestra jež mě neustále častuje nejrůznějšími tituly, ale tohle celé, tedy ne to že si pustí fén do koupele, ale to že slyší neslyšitelné, to je právě tím originálem. někdo by namítnul, že tam musí být děsný zmatek, když do děje zasahují ještě ústy nevyřčené myšlenky, ale opak je pravdou. Svižně a hlavně (což je u komedií dosti podstatné) vtipně vedené dialogy stojí za mnou udané hodnocení. Takže se dobře bavte, já su du vyfenovat svůj sestřih :):) ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Po rokoch mi to už nepripadalo ako taká pecka. Dokiaľ sa na scéne neobjaví Helen Hunt, tak to trvá strašne dlho a príliš vtipné to nie je. Gibson je proste za šovinistické prasa a samo o sebe to nestačí. Scény v ktorých sa chlap prezlieka do ženských šiat alebo si skúša šminky ma neberú. Potom Gibsona osvieti a začne chamtivo využívať svoj dar. Jednotlivé situácie ktoré zažíva mi tiež dvakrát nápadité nepripadali. Až keď prišla na scénu Helen, tak sa naplno rozbehla medzi nimi skvelá komediálna chémia plná vtipných scén. Prekvapivo ale Helen vo filme nemá veľký priestor, čo je škoda. A romantická línia medzi nimi vrátane ich dialógov pôsobí strašne rozpačito. Skoro jak keby nonstop improvizovali a čakali akým smerom sa ich rozhovor vyvinie. Fakt divný film. Takisto mi nesedelo, že ak sa má chlap stať voči ženám viac pozorným a chápavým, tak hneď z neho robia zženštilého chudáka. K tomu niektoré hviezdy ako Alan Alda tu boli úplne nevyužité. Takže dnes to je pre mňa už len mierne nadpriemerná komédia s množstvom hluchých miest, ktoré nie sú vtipné. 6/10. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Skvěle obsazená romatická komedie, která má všechno co má správná romantická komedie mít. Netradiční zápletku, Mela Gibsona a skvělou chemii ústřední dvojce. Helen Huntová Gibsonovi víc než značně sekuduje. Skvěle se doplňují a dělají příběh uvěřitelným. Možným. No a o to snad jde ne? To je to hlavní. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (16)

  • Zatiaľ čo Nick (Mel Gibson) leží na gauči u terapeutky, tá sa blíži k nemu s cigaretou. Akonáhle sa zmení záber kamery, terapeutka už cigaretu nemá a rovnako tak zmizne popolník. (Arsenal83)
  • Náklady na výrobu byly přibližně 70 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 182,8 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 374,1 mil. (NIRO)

Související novinky

Po čem (asijské) ženy touží

Po čem (asijské) ženy touží

04.06.2010

Čínský scénárista a režisér Chen Daming se rozhodl vrátit Hollywoodu „remakový úder“. Už tento týden začne s rozpočtem 5 miliónů dolarů natáčet předělávku romantické komedie Nancy Meyers Po čem ženy… (více)

Reklama

Reklama