Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Špičková newyorská manažerka Jessie je vzdělaná, krásná, úspěšná a - provdaná za svou práci. Zpráva o dědictví po vzdáleném bratranci v Evropě ji poněkud zaskočí, to však ještě netuší, že si jede vyzvednout - malou holčičku. Jessiin rozplánovaný život se rázem sesype, ale mladá žena je odhodlaná dostát závazku a stěhuje se s děvčátkem na venkov. Zoufale se tu nudí a navíc jí začínají docházet úspory. A tak začne vyrábět jablečnou výživu a po počátečních potížích se dočká úspěchu svého výrobku na všech trzích.  Teď se může konečně znovu vrátit do velkoměsta ke svému původnímu způsobu života. Nebude jí ale něco chybět? (TV Prima)

(více)

Recenze (81)

FilmZwerg 

všechny recenze uživatele

Neeskutečná nuda. Chtěl jsem dát jednu hvězdu, ale nakonec dvě to jistí, dýchá z toho totiž nějakým způsobem příjemná atmosféra.. Avšak Charles Shyer je příšerně slabý režisér. Při zjištění, že natočil ještě sto dalších nudofesťáků (Hlava Rodiny, Dvě Hlavy Rodiny atd.), byl jsem hned doma. Jeho úporně dlouhé záběry jsou devastující, a proto Diane Keaton přehrává jak blázen.. Vždyť co tam má taky chudák hrát?!? Já bych při tak dlouhým záběru už explodoval:D Hawk!! ()

althinka 

všechny recenze uživatele

film takmer taký starý ako moja maličkosť si napriek určitým nedostatkom našlo cestu medzi moje obľúbené kinematografické počiny:) miestami síce trošku unavené, ale stále neuveriteľne milé, uveriteľné a s veľkým posolstvom, že ak človek / žena stavia na láske a rodine .. ostatné úspechy sa môžu ruka v ruke dostaviť, ale nezatieniť to ozaj podstatné. Asi som strašná tradicionalistka, ale veru mi mnoho raz vyhŕkli slzy .. a vždy som túžila mať takú dcérku :) akú zdedila Diane Keaton :) príjemné strávené bezmála dve hodiny .. občas si film pustím na zlepšenie nálady .. ale stále a znovu si ma získava svojim nenásilným humorom, romantikou a atmosférou :) ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Takova ta dalsi komedie vytizenej rodic, otravny dite. Sice to nebylo tak spatny parkrat sem se i zasmal, ale to bylo jen ze zacatku, kdyz z toho vseho byla Keatonova na nervy, ktera mimochodem docela prehravala. Ke konci uz to byla takova ta klasika, kdy chce dite a spousta sentimentalnich kecu. Kdyby se film nesl ve stejnem duchu jako ze zacatku a mel nejakej solidnejsi scenar, tak bych dal vetsi hodnoceni, ale takle je to jen jedna z rady komedii tohohle typu. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Tak tu přidávám plakáty a všimnu si, že tenhle film jsem vlastně kdysi viděla. Nevynechala jsem jej, protože v něm hraje Diane Keaton, jedna z mých oblíbených hereček. Je to pohodový film na nezávazné koukání. Ne, ale opravdu si odpočinete, pobavíte se, trochu se i dojmete. Takže pokud člověk hledá něco nenáročného a nechce zrovna vidět nějaké pořádné drama, film ho rozhodně neurazí... ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Vůči komediantství Diane Keaton já nedovedu být imunní a vůči její "chladné workoholičce", která zdědí dítě, koupí barabiznu na spadnutí, kde chce odpočívat, přestože to neumí, a tak udělá milionosm dětských výživ, přitom řeší instalatéra, pokrývače, malíře a muzikanta v jedné osobě, aby nakonec skončila ve veterinární ordinaci, kde si vylévá sexuální frustrace na vyšetřovacím stole vedle koně, ani být nechci. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (11)

  • V čase 22:20, kdy leží Elizabeth na posteli, tak přepíná programy dálkovým ovladačem a na jednom záběru v TV se objeví epizoda Job Switching (1952) seriálu I love Lucy (od r. 1951) (HonzaR.)

Reklama

Reklama