Reklama

Reklama

Happy Tree Friends 1 - První krev

(video kompilace)
  • USA Happy Tree Friends: Volume 1: First Blood
všechny plakáty

Obsahy(1)

První díl zabijácké klasiky... PRVNÍ KREV Happy Tree Friends jsou roztomilá plyšová zvířátka, jejichž každodenní dobrodružství končí katastrofou. Nezáleží na tom, jak nevinně jejich den začíná, ale vždycky končí ublížením na zdraví nebo smrtí. (oficiální text distributora)

Recenze (145)

Trash 

všechny recenze uživatele

Jak rychle zaujmou, tak rychle pustí...to byl alespoň můj případ. Chvilku jsem tento seriál docela hltal, ale po nějaké době už mi začalo být celkem jedno, jestli si králíček vypíchne oko nebo vyrazí mozek z hlavy, z těch variací na smrt se asi až tak dlouho vařit holt nedá. K těm třem hvězdičkám ale ještě půlka navrch. ()

k212 

všechny recenze uživatele

Morbidní humor? Ano jistě, ale v takové koncentraci a tak roztomile? Zábava koliduje někde mezi 60-80%, ale pouze v krátkém časovém intervalu zvaném překvapení (to když to vidíte poprvé). Poučení padá do rozmezí 0-10%. Počáteční originalita by tu možná byla, po delší době se však stává stupidní krvavou rutinou, která už není ani zábavnou rutinou. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

14 epizod dnes uz prakticky kultovniho "serialu" sice neprinasi nic noveho oproti tomu, co bylo k videni na netu, ale porad se na umrti zviratek hezky kouka. Samozrejme je kvalita jednotlivejch epizod kolisava, ale nikdy se nedostanou pod prumer a ty smrti jsou pokazdy originalni. K tomu prijemna animace, chytlava uvodni pisnicka a je to 5*. ()

Melies 

všechny recenze uživatele

5 / 10 Je pomerne alarmujúce, koľko ľudí sa v dnešnej dobe pozerá na násilie ako na zdroj zábavy, ale na druhej strane, čomu sa vôbec divíme? Veď keby sme upadali do depresie pri každom ľudskom nešťastí, ktoré sa vo svete dnes stane, bolo by už dávno po nás - nevyzývam k ľahostajnosti, to vôbec nie, len tvrdím, že ide o prirodzenú formu obrany voči krutej realite, ktorá nás obklopuje. A preto sa tu nezačnem oháňať argumentmi typu "Je to nechutné, do života mi to nič nedá", alebo "Nemám rád, keď niekto týra zvieratká" a tri * dám jednoducho bez vysvetlenia - to som vám vytrel zrak, čo?! ()

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Sakra co se vám to lidi líbí? Brutální vraždění se malých plyšových zvířátek? (které se teda občas zabijejí dosti vtipně) Ale co je zábavného na zabíjení? (no když omylem uříznete svému synkovy hlavu strojkem na vlasy) A všude tolik krve!!! Někdy se i zasměju, většinou, ale sedím dál od monitoru a pozoruji jak se moji ostatní vrstevníci velice baví... Nechápu... ()

Zajímavosti (2)

  • Příběhy byly původně kresleny pro internet, kde si svou premiéru odbyli v roce 2000. Teprve pozdějI byly vydány na DVD. (Terva)
  • Podle seriálu byla vytvořena také počítačová hra, která nese název „Happy Tree Friends: False Alarm“. (Terva)

Reklama

Reklama