Reklama

Reklama

Happy Tree Friends 1 - První krev

(video kompilace)
  • USA Happy Tree Friends: Volume 1: First Blood
všechny plakáty

Obsahy(1)

První díl zabijácké klasiky... PRVNÍ KREV Happy Tree Friends jsou roztomilá plyšová zvířátka, jejichž každodenní dobrodružství končí katastrofou. Nezáleží na tom, jak nevinně jejich den začíná, ale vždycky končí ublížením na zdraví nebo smrtí. (oficiální text distributora)

Recenze (145)

StrixCZ odpad!

všechny recenze uživatele

Nemám nic proti drsnějšímu humoru. Líbí se mi třeba Team America nebo South Park (film i pár dílů seriálu), protože narozdíl od tohoto fekálního produktu v nich najdete např. řadu trefných a vtipných narážek na filmová klišé, lidskou tupost nebo slabosti. Oproti tomu Happy Tree Friends jsou samoúčelně nechutní, ohavní (už jsem zmiňoval "nechutní"?) a naprosto retardovaní - opravdu nechápu, jak může někdo postavit seriál výhradně na vymýšlení způsobů, jakými nechat bez jakéhokoli smyslu, důvodu či jen náznaku dějového rámce umírat kreslená zvířátka co nejodpornějšími způsoby a (co je na tom nejhorší) ještě si touto zvrhlostí získat zástupy nadšených fanoušků... Asi nemám smysl pro humor =P ()

Trash 

všechny recenze uživatele

Jak rychle zaujmou, tak rychle pustí...to byl alespoň můj případ. Chvilku jsem tento seriál docela hltal, ale po nějaké době už mi začalo být celkem jedno, jestli si králíček vypíchne oko nebo vyrazí mozek z hlavy, z těch variací na smrt se asi až tak dlouho vařit holt nedá. K těm třem hvězdičkám ale ještě půlka navrch. ()

Reklama

kagemush 

všechny recenze uživatele

Vzpomínám na všechny ty neuvěřitelně brutální dětské hry které jsem kdy absolvoval. S mírnou nadsázkou mi je autoři snímku připoměli. Nechci se pouštět do nějakých hlubokých psychologických sond či paralel,ale představte si místo těch rozkošných plišáčků neméně roztomilé dětičky na pískovišti.....,což by žádný cenzor asi nerozdýchal. Dávám 70%. Dal bych klidně i 80%,ale nešlo by na DVD dát tu vtíravou znělku jen na začátek a konec? ()

destroy83 

všechny recenze uživatele

Několik epizod (brutálních skečů) animovaného seriálu poskládaných na jednom DVDčku. Samostatné krvavé příhody skupinky lesních zvířátek jsou super, i když mi ke konci přijde, že jejich kvalita slábne, jakoby tvůrcům docházel dech. Výsledný dojem kazí po chvilce otravná znělka mezi jednotlivými epizodami a nepříliš zábavný audiokomentář. Slabší čtyři hvězdičky. ()

yazik 

všechny recenze uživatele

Konečně pořad pro děti :) A teď vážně, pokaždé když jsem se na to začal koukat, tak celý děj provázely 3 etapy. První, když se směju jako blázen, druhá, když mi dochází síly se smát a množství smrtí se dá srovnat s počtem smrtí Kennyho ze Southparku a třetí, když už je na mě množství smrtí už moc a nemám sílu to ani vypnout :). Ale stačí si dávat přestávky a člověk se skvěle baví... I když psychiatři by na to měli asi jiný názor :) ()

Zajímavosti (2)

  • Příběhy byly původně kresleny pro internet, kde si svou premiéru odbyli v roce 2000. Teprve pozdějI byly vydány na DVD. (Terva)
  • Podle seriálu byla vytvořena také počítačová hra, která nese název „Happy Tree Friends: False Alarm“. (Terva)

Reklama

Reklama