Reklama

Reklama

Carol Anne bydlí u strýce Bruce a u tety Pat. Její jedinou kamarádkou je její nevlastní sestřenice Donna. Carol Anne chodí do školy pro nadané děti, kterou vede Dr. Seaton. Seaton nevěří, že se Carol Anne někdy setkala s duchy, myslí si, že Carol Anne je jen velmi nadaná manipulátorka. Seaton Carol Anne donutí, aby v hypnóze mluvila o Kaneovi, ale to ho přivede zpět do jejího života... Jednoho večera zůstanou Donna a Carol Anne samy doma, Pat má slavnostní otevření vernisáže, kam ji doprovází i Bruce. Donna touží jít na jeden večírek a Carol Anne slíbí, že to na ni neřekne, takže Donna odejde. Carol Anne ale ten večer začne pronásledovat Kane... Donna se během večera přesune s kamarády z večírku do mrakodrapu, kde s rodinou bydlí a který patří Bruceovi. Donna se dobře baví, ale pak si na bezpečnostní kameře všimne, že Carol Anne před něčím utíká v garážích. Vydá se za ní se svým přítele Scottem a nakonec jsou všichni tři Kanem uneseni na druhou stranu. Bruce se nejprve dozví o nelegálním večírku Donniných kamarádů v bazénu, ale pak mu dojde, že Donna a Carol Anne se pohřešují. Bruce a Pat se vydají do svého bytu, ale ten už ovládá Kane. V tu chvíli dorazí na místo Tangina, která páru pomůže děti opět nalézt. Kane je ale velmi silný a podaří se mu unést i Tanginu. Pak se Donna a Scott vrátí zpět. Nikdo ale netuší, že jsou to jen zlí duchové vydávající se za Donnu a Scotta... (TV Prima)

(více)

Recenze (91)

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Potřetí, zase jinak a s jiným režisérem a zase výborně. Vše to začalo stavbou domu na starém indiánském pohřebišti a od té doby nemohou některé duše nalézt klid. Třeba se vše skončí tady v tom obrovském chicagském mrakodrapu. Poltergeisti se vracejí potřetí a opět nezůstane stát kámen na kameni. Nekonečné množství skla, zrcadel, prolínání dvou světů, magie, mystika, děs, skličující atmosféra - "Poltergeist III" si zkrátka nic nezadá se svými dvěma předchůdci. Tento závěrečný díl je sice ve vzájemném měření o vlásek nejslabší, ale jako ortodoxní fanoušek strašidelných domů s nepokojnými duchy to vidím jasně. 70% ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Ja neviem. Asi je to veľmi ovplyvnené nostalgiou, keď som to ako malý chlapec hltal na ešte čiernobielom TV, ale nemôžem inak. To lepšie z prvej časti a to horšie z druhej časti. Navyše v tej dobe modernom štýle uzatvoreného priestoru výškovej budovy. Čo viac si priať. Ako len z tohoto mohla vzniknúť tá sterilná TV séria? ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

(13%) Je to prostě má chyba, že jsem se do této trojky pustil. První díl byl ještě v pohodě, ty slušné 3* jsem udělil. A právě dvojka byla totální blbost, že jsem si říkal, jestli vůbec má cenu jít do třetí části. Nějak jsem nevěřil tomu, že by to mohlo dopadnout podobně. Už když jsem byl v půli této trojky, tak jsem to chtěl vypnout, ale já jsem takový divák, že vždy vydržím sledovat snímek od začátku do konce. Přeci jenom nějaká pozitiva se mohou objevit třeba i na konci daného bijáku. Jak teda popsat tuto blbost ? No, nechci to prodlužovat, ale svým způsobem to bylo trapné a pitomé jako ve dvojce, i když zde si drželo nějakou tu snesitelnou úroveň. Problém ale byl, že i když se tu stále něco dělo (nebylo to tak nudné jako ve dvojce), tak mě žádné scény nezaujaly a mnohdy jsem se při nich nudil. Opět to bylo pojato dětsky, takže o hororovou stránku zde vůbec nešlo. No, relativně krátký film a já myslel, že to sleduji tak 3 hodiny – má blbost. Odpad opět nedávám, ale už nikdy víc! ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Jen zasly stin predchozich dilu. Vsichni herci mi byli nesympaticti a naprosto ukradeni!!! Nebyly zde videt ani zahrobni bytosti ani jakekoliv efekty. To alespon nejake efekty poskytuje i muj powerpoint! Jedine co se zde do zblbnuti opakovalo, bylo svetlo snazice se prosvitit hustou mlhu v pokoji. To si muzu rovnou koupit silnou zarivku do páry u nas v saune. ()

FIBO 

všechny recenze uživatele

Poltergeist, pt. 3 je zvláštní film. Osobně ho vnímám na dvou úrovních - jako dítě, když jsem ho viděl, jsem se ho strašně bál a dlouho jsem ho odmítal vidět znovu - ta stará paní mi přišla hrůzostrašná a ta kaluž v garážích.... Po řadě let, když jsem si ho z nostalgie pustil, přišel mi ve výsledku vcelku směšný (ani ne tak legrační, jak skutečně směšný). Dříve bych mu dal hodně vysoké hodnocení, dnes by bylo podstatně nižší. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (14)

  • Lara Flynn Boyle v tomto filmu debutovala. (Pumiiix)
  • Zelda Rubinstein (Tangina Barrons) musela opustiť produkciu uprostred nakrúcania filmu, pretože jej umrela matka. (8HitBoy)
  • Po smrti Heather O'Rourke (Carol Anne), ktorá zomrela tesne pred koncom natáčania, sa filmovanie zastavilo a uvažovalo sa o ukončení takmer hotového filmu, ale štúdio MGM sa vynašlo a dokončilo ho zo zostrihaného materiálu, a preto v záverečných scénach už nie je vidno tvár Carol Anne. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama