Reklama

Reklama

Carol Anne bydlí u strýce Bruce a u tety Pat. Její jedinou kamarádkou je její nevlastní sestřenice Donna. Carol Anne chodí do školy pro nadané děti, kterou vede Dr. Seaton. Seaton nevěří, že se Carol Anne někdy setkala s duchy, myslí si, že Carol Anne je jen velmi nadaná manipulátorka. Seaton Carol Anne donutí, aby v hypnóze mluvila o Kaneovi, ale to ho přivede zpět do jejího života... Jednoho večera zůstanou Donna a Carol Anne samy doma, Pat má slavnostní otevření vernisáže, kam ji doprovází i Bruce. Donna touží jít na jeden večírek a Carol Anne slíbí, že to na ni neřekne, takže Donna odejde. Carol Anne ale ten večer začne pronásledovat Kane... Donna se během večera přesune s kamarády z večírku do mrakodrapu, kde s rodinou bydlí a který patří Bruceovi. Donna se dobře baví, ale pak si na bezpečnostní kameře všimne, že Carol Anne před něčím utíká v garážích. Vydá se za ní se svým přítele Scottem a nakonec jsou všichni tři Kanem uneseni na druhou stranu. Bruce se nejprve dozví o nelegálním večírku Donniných kamarádů v bazénu, ale pak mu dojde, že Donna a Carol Anne se pohřešují. Bruce a Pat se vydají do svého bytu, ale ten už ovládá Kane. V tu chvíli dorazí na místo Tangina, která páru pomůže děti opět nalézt. Kane je ale velmi silný a podaří se mu unést i Tanginu. Pak se Donna a Scott vrátí zpět. Nikdo ale netuší, že jsou to jen zlí duchové vydávající se za Donnu a Scotta... (TV Prima)

(více)

Recenze (91)

maverick10 

všechny recenze uživatele

Jen zasly stin predchozich dilu. Vsichni herci mi byli nesympaticti a naprosto ukradeni!!! Nebyly zde videt ani zahrobni bytosti ani jakekoliv efekty. To alespon nejake efekty poskytuje i muj powerpoint! Jedine co se zde do zblbnuti opakovalo, bylo svetlo snazice se prosvitit hustou mlhu v pokoji. To si muzu rovnou koupit silnou zarivku do páry u nas v saune. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

I trojku Poltergeista mám moc rád a nevím proč by měla mít jen 50%. Je to jak s pokračováními Planety opic, kde kvalita nejde dolů natolik, jak hodnocení kritiků. Třetí díl opouští pár postav, ale přináší stejně zajímavé nové. Tom Skerritt je sympaťák, stejně jako mladá Lara Flynn Boyle. Kouzlo domku na předměstí je pryč, ale duchové dokáží stejně slušně zatápět i v mrakodrapu. Tedy zatápět - tématem dílu je svět za zrcadlem, který dokáže být pěkně děsivý a mrazivý chlad z říše mrtvých. Jistě, třetí díl má chyby - spousta logických lapsů (kam zmizel Scott?), scén na efekt (auta, zvířata), ale já ho beru jako zakoneční ságy a horor plný akce a efektů, což je přesně to, co jsem měl rád na 80 letech. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Poslední díl je hodně špatný, dá se na to koukat jen díky půvabům Lary Flynn Boyle. Již druhý díl jsem celkově odtrpěl a mé tušení že "Trojka" bude taky "mimořádný" průšvih se potvrdilo. Ani slavní herci nemohli zachránit tuto natahovanou kaši, která měla skončit vydařenou jedničkou. Celkové hodnocení série: nic moc. Spíše takový rodinný horor s nefungujícími lekačkami. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(13%) Je to prostě má chyba, že jsem se do této trojky pustil. První díl byl ještě v pohodě, ty slušné 3* jsem udělil. A právě dvojka byla totální blbost, že jsem si říkal, jestli vůbec má cenu jít do třetí části. Nějak jsem nevěřil tomu, že by to mohlo dopadnout podobně. Už když jsem byl v půli této trojky, tak jsem to chtěl vypnout, ale já jsem takový divák, že vždy vydržím sledovat snímek od začátku do konce. Přeci jenom nějaká pozitiva se mohou objevit třeba i na konci daného bijáku. Jak teda popsat tuto blbost ? No, nechci to prodlužovat, ale svým způsobem to bylo trapné a pitomé jako ve dvojce, i když zde si drželo nějakou tu snesitelnou úroveň. Problém ale byl, že i když se tu stále něco dělo (nebylo to tak nudné jako ve dvojce), tak mě žádné scény nezaujaly a mnohdy jsem se při nich nudil. Opět to bylo pojato dětsky, takže o hororovou stránku zde vůbec nešlo. No, relativně krátký film a já myslel, že to sleduji tak 3 hodiny – má blbost. Odpad opět nedávám, ale už nikdy víc! ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Ja neviem. Asi je to veľmi ovplyvnené nostalgiou, keď som to ako malý chlapec hltal na ešte čiernobielom TV, ale nemôžem inak. To lepšie z prvej časti a to horšie z druhej časti. Navyše v tej dobe modernom štýle uzatvoreného priestoru výškovej budovy. Čo viac si priať. Ako len z tohoto mohla vzniknúť tá sterilná TV séria? ()

Galerie (34)

Zajímavosti (14)

  • Když se Carol Anne (Heather O'Rourke) topí v jezírku uprostřed garáže, je možné vidět pod vodou podstavec, na kterém herečka při natáčení stála. (hansel97)
  • Meno Juliana Becka možno nájsť v záverečných titulkoch, aj keď v čase nakrúcania bol už po smrti a jeho úlohu prebral iný herec. (8HitBoy)
  • Na začiatku filmu si postavy mylne myslia, že vonku je zima, lenže keď vyjdu z mrakodrapu von, zistia, že je pomerne teplo. Tento jav je v Hancock Center pomerne bežný kvôli výške budovy. Obyvatelia často volajú vrátnikom, aké je v skutočnosti vonku počasie. (8HitBoy)

Reklama

Reklama