Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joel Garcia sice přežil svou "smrt", ale má neustále hořký pocit, že budoucnost pro něj vlastně neexistuje. Naštěstí ho v nejtěžších okamžicích chodí do nemocnice navštěvovat jeho milenka Anna. Podobně jako Joel, zvykají si i jiní pacienti jen obtížně na to, že jejich další život zůstane spojen s kolečkovým křeslem... Působivý film o tom, co je "štěstí", jací vlastně jsme, kdo jsou naší blízcí a přátelé, stejně jako o hledání vnitřní síly a lidské tolerance. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

ripo 

všechny recenze uživatele

Takpovediac, zo života... Zo života ale postihnutých ľudí, pripútaných na vozík. Trochu to malo z "Besniaceho mesiaca" a trochu z "Preletu ..." (hromadný utajenú útek za "slobodou"). Najsilnejšie momenty však boli tie, ktoré mali dramatickú, smutnú príchuť. PS : Helen Hunt má skutočne krásne prsia ..... )) ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Konecne si Wesley Snipoes zahral i zdravotne postihnuteho - konkretne tu sedi  priputany na vozicku a pokusa sa hrat. Ono mu to aj ide, len reziser Neil Jimenez je hrozne priemerny rutiner   : 62 % ()

Reklama

Galerie (24)

Zajímavosti (6)

  • Pam Dixon soutěžila o cenu Artois v kategorii nejlepší casting pro hraný film. (Terva)
  • Waterdance je název druhu vodní terapie. (Terva)
  • WorldFest Houston udělil Zlatou zvláštní cenu Williamu Forsythemu, Ericu Stoltzovi a Wesley Snipesovi v kategorii nejlepší herci. (Terva)

Reklama

Reklama