Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jennifer (Madeleine Stowe) je okouzlující dcera gangsterského bosse Angela (Anthony Quinn). Bodyguard Frankie (Sylvester Stallone) je sympatický profesionál, kterého si oblíbí každý, koho chrání. Mafiánskou idylku ale naruší nájemní vrazi, kteří nejdříve odstraní bosse Angela a poté si brousí zuby i na jeho dceru. Z Frankieho a Jennifer se stávají parťáci, kteří se rozhodnout pomstít smrt otce a milovaného bosse za každou cenu. (Intersonic)

(více)

Recenze (163)

PogoJoe 

všechny recenze uživatele

1 hvězdička pro Slye a Madeleine, kteří jediní se mi v tomto dílku docela líbili. Hlavním problémem tohoto filmu je scénář: naprostý propadák. Spousta nelogičností, primitivní dialogy, zmatečnost a uspěchanost. Jen pár milých maličkostí, nad kterými jsem se nanejvýš pousmál, film nespasí. Slyi, tohle nemáš zapotřebí... ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Zcela náhodně a naprosto neplánovaně jsem dnes zakopla o tento snímek, který mám už dávno ohodnocený a viděla jsem ho cca před 10 lety.. Vím, je to v podstatě romantická blbina střihnutá mafiánským podsvětím, přesto musím přiznat, že se u toho opakovaně bavím, Sly jako ochránce, zamilovaný muž a kuchař v jednom balení je tu k zulíbání, no a Madeleine.. krásná, hříšně sexy a občas na pohlavek.. A ten závěr mě stejně potěšil a dojal jako tenkrát, takže hodnocení nechávám tam, kde je.. ()

Reklama

Jamajdzan 

všechny recenze uživatele

Můj drahý Sly. Vysvětli mi prosím co vidíš na ženě, která je sice "oběť" podvedená svým manželem, ale sama by mu evidentně neváhala provést ještě dřív to samé. Potom i když tě má po svém boku dá přednost sladkým řečem a přízvuku, i když je na první pohled jasné že vycházejí z úst úplného blbečka. A ano když už jsou všichni ostatní muži, co jsou po ruce mrtví nebo zasypaní tunou kamení, tak se do tebe "zamiluje". No pro tvé vlastní dobro vám přeju ať tato láska nevydrží dlouho. A Sly, ale to jen tak mezi námi, nikdy si už více nezačínej s herečkou, které to naprosto natřeš i po té herecké stránce. Jo a hodnocení filmu? Nic extra, ale dívat se na to dalo. Sly si zahrál to svoje, zatímco Madeleine Stoweová hrála ještě mnohem víc než to co by měla a to její někdy až nevkusně trapné přehrávání bylo jednoznačně na škodu celému filmu, ale za to už kritizujme jen a pouze režísera, protože jak všichni dobře víme ona, pokud dostané správné instrukce tak hrát umí! ()

MacGyver 

všechny recenze uživatele

Veď je to takmer regulérna romantická komédia! Sly Stallone pôsobí pohodovo a Madeleine Stowe je ako obvykle na zjedenie:) Filmu by však určite svedčila výraznejšia čiernohumorná struna - napr. plávajúca mŕtvola v prederavenom nafukovacom člne v kontraste s romantickým snením ústrednej dvojice vo svetle mesačného svitu či ,,veveričkový“ príbeh, ktorým sa Frankie snaží Jennifer zatajiť omráčeného gangstra pod posteľou sú hodné zapamätania:) Avenging Angelo stojí za pozornosť tiež preto, že išlo o poslednú úlohu Anthonyho Quinna. ()

Trellíno 

všechny recenze uživatele

No tak Sylvester na tom ještě neni tak špatně. Tohle je jedno z nejpříjemnějších překvapení roku. Bohužel pro Stallonea smolné v tom, že tento film šel jenom na video. Dvakrát škoda, více lidí by tak mohlo vidět, jakým směrem by se ted mohl vidat. Nevím proč je na VHS napsané, že se jedná o akční film. Spíše je to mafiánská komedie. Stallone je zde skutečně příjemný a když se k tomu přidá stále nádherná Madeleine Stowe je na co koukat. Lehce nadprůměrná komedie, viděl bych to tak na 3,5*. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama