Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Specialista na výbušniny a exploze Ray Quick pracoval před lety pro CIA, ale odešel poté, co v roce 1984 nestačil v Bogotě zabránit neštěstí. Nyní se nechává najímat jako specialista na výbušniny. Objedná si jej atraktivní May Munroová, aby pro ni zlikvidoval trojici kubánských mafiánů, kteří jí kdysi zavraždili rodiče. Muž práci odmítne, ale pak ženu sleduje a vidí, jak se na večírku pořádaném šéfem kubánské mafie Leonem nechá sbalit jeho synem Tomasem, který je jedním z vrahů. Ray tu zahlédne i svého bývalého nadřízeného Neda Trenta, o jehož vyhození ze CIA se kdysi sám postaral. Ned nyní pracuje pro mafiány. Ray zavolá May, že práci bere, a brzy odpraví dobře propočítanou explozí prvního z trojice vrahů. Ned zjistí, že šlo o práci specialisty, a Leon mu nařídí, aby ho s pomocí zkorumpovaného náčelníka policie našel. Brzy zahyne při explozi druhý z vrahů a přes Trentův vztek i poslední Tomas. Ray se domnívá, že při explozi náhodou zahynula také May, ale vzápětí zjistí, že smrt jen předstírala. Dvojice se vášnivě pomiluje, ale to už se na scéně objeví Ned, který prohlédl falešný pohřeb. May mu prozradí, kde je Ray, kterého vzápětí varuje, takže se mu podaří uniknout. Blíží se rozhodující střetnutí. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (325)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Jak já se na to těšil do kina. Kvůli Sharon, samozřejmě. Sharon, bomby a tokání po telefonu. Tohle je film záporáků, v Ericu Robertsovi a Jamesi Woodsovi ten film našel oprávnění existovat. Jenže to na více než průměrnou podívanou nestačí. Sly naprosto nijaký, Sharon hezká a nestydlivá, ale jaksi ve špatném filmu. 2.5* ()

sud 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch slabších Stalloneho filmů. Chvílemi sice docela slušná akce, výbuchy a nápady, chvílemi zase nuda. Všechno ubíjí nekvalitní režie. Sylvester Stallone se tu moc nepředvedl, tímto filmem se nastartoval k úpadku. I ostatní herecké výkony nejsou nic převratného, až na jeden. Na Jamese Woodse. Ten si svou roli záporáka vychutnal. Sharon Stone je kočka, ale zde nijak (myslím herecky) nezazářila. Nic extra dílo, ale když není co dělat, dá se na to koukat. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Od Základního instinktu se pro mě stala v mládí Sharon Stone múzou číslo jedna. A i tady se na ní pěkně dívalo. Hlavní prim zde však hrál Sylvester Stallone, jak by tomu samozřejmě mohlo být jinak a spousta výbuchů. Člověk sice u některých situací jen nevěřícně kroutil hlavou, ale že by se u toho nudil. To sakra ne. Atmosféru to mělo jakžtakž dobrou, Eric Roberts byl správný slizoun a ani po akční stránce to nebylo vyloženě zlé. Takový průměrný akční thriller / drama. ()

kobejn 

všechny recenze uživatele

Dobrej i blbej film zároveň, Woods a Roberts sou fajn, Steloun a Stoun taky, i když ty jejich jakože erotišen scénen sou směšný, Stajgr je hroznej. Nejvíc komiš sou ty retrospektivy, v nichž Robrtc a ty jeho pohůnkové sou dospělý, zatímco Mey je holčička, přitom sou oba zhruba stejně starý, takže zatímco z Mej je o dvacet let pozdějc šeron, tak robrc je furt stejně starej. Ovšem korunu tomu nasadil luijs losa, kerej to natočil jako obyčejný béčko, ačkoli měl k ruce áčkový hvězdy a big badžet. Tos posral. Sláj si tak pomalu začal opět hnojit kariéru až do detoxu. ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

AUU! Kdo nechal předabovat " klasiku" 90- tek, ty nesmrtelný hlášky...Nevěřil bych, jak pár frází na který jste zvyklý jsou nahrazeny "podobnými" dokáží dokonale otrávit. Sly v kondici, jako kladas co zachranuje sexy S.S. ale hlavně výbornej záporák James Woods, který obě celebrity hravě přehrál, byl důvod, proč jsem se k filmu rád vracel, ted mu vzali jednu z jeho nej zbraní asi aby snímek mohli dávat před 22. Je to jako nenalíčená inteligentní krasavice S.S. a nejistý Sly, kterému se klepou ruce nad deaktivací nálože..Proč? Kdo má v popisu práce takhle prznit filmy. Bude časem říkat Terminátor "Dasvidania" místo "Hasta la vista , baby" až to genitální hlavu napadne, zase něco předabovat...AUU! ()

Galerie (19)

Zajímavosti (13)

  • Sylvester Stallone a Sharon Stone ziskali v roce 1994 za své výkony Zlaté maliny v kategorii nejhorší filmový pár. (Terva)
  • V pôvodnej verzii scenára je meno hlavnej postavy Earl a nie Ray Quick, ako je to nakoniec vo filme. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama