Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Specialista na výbušniny a exploze Ray Quick pracoval před lety pro CIA, ale odešel poté, co v roce 1984 nestačil v Bogotě zabránit neštěstí. Nyní se nechává najímat jako specialista na výbušniny. Objedná si jej atraktivní May Munroová, aby pro ni zlikvidoval trojici kubánských mafiánů, kteří jí kdysi zavraždili rodiče. Muž práci odmítne, ale pak ženu sleduje a vidí, jak se na večírku pořádaném šéfem kubánské mafie Leonem nechá sbalit jeho synem Tomasem, který je jedním z vrahů. Ray tu zahlédne i svého bývalého nadřízeného Neda Trenta, o jehož vyhození ze CIA se kdysi sám postaral. Ned nyní pracuje pro mafiány. Ray zavolá May, že práci bere, a brzy odpraví dobře propočítanou explozí prvního z trojice vrahů. Ned zjistí, že šlo o práci specialisty, a Leon mu nařídí, aby ho s pomocí zkorumpovaného náčelníka policie našel. Brzy zahyne při explozi druhý z vrahů a přes Trentův vztek i poslední Tomas. Ray se domnívá, že při explozi náhodou zahynula také May, ale vzápětí zjistí, že smrt jen předstírala. Dvojice se vášnivě pomiluje, ale to už se na scéně objeví Ned, který prohlédl falešný pohřeb. May mu prozradí, kde je Ray, kterého vzápětí varuje, takže se mu podaří uniknout. Blíží se rozhodující střetnutí. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (325)

Alementina 

všechny recenze uživatele

Dokonala ukazka filmoveho kyce pocatku devadesatych let :) lekce Slyho pro nevychovane pubertaky v autobuse ci pohled kamery na sexy Sharon za zvuku jejiho hlasu, kdy si u neho Sly procvicuje svoje svaliky, to se nejde nesmat, i kdyz komedie to neni. Kycovitost let osmdesatych let, kterou jsem v puberte zrala je tu predvadena v te nejvetsi kvalite, jen je skoda, ze tohle bylo natoceny v dobe, kdy uz se to uz tolik nezralo. Dneska uz se na to fakt neda koukat, aniz by to clovek nebral spis pro zasmani, ale zkouknout se to da :) ()

5150 

všechny recenze uživatele

70%.. Už samotný úvod alá SNIPER příjemně naladí a další průběh filmu rozhodně nezklame. Přes v rámci žánru průměrný scénář, není nouze o slušnou akci, hlášky a při účasti Sharon Stone celkem očekávané erotické dusno. Ze všeho nejvíc však na zajímavosti filmu přidává výborné herecké obaszení, kdy Sly Stallone předvádí svoji typickou roli "sám proti přesile" a proti němu stojí silná dvojka záporáků, Eric Roberts a kouzelný James Woods..)) ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John Barry: 1. Turn the Beat Around ,2. Jambala ,3. Real ,4. All Because of You ,5. Shower Me with Love ,6. El Baile de la Vela ,7. Slip Away ,8. El Duro Soy Yo ,9. Mental Picture ,10. Que Manera de Quererte ,11. Love Is the Thing ,12. El Amor ,13. Did You Call Me ,14. The Specialist , ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Akčník psaný Slymu hezky na tílko. Sharon s pěkně nabroušeným kukučem, samosebou bez podprsenky - o kalhotkách nemluvě (prý nejinteligentnějsí herečka na světě: IQ 90-60-90 nebo co, no možná že méně :-)... Jojo. Jinak rutinní houlywůdek na noční okuk - no a pak si zajít ještě někam na pivko. Z kina i od dívídý. Přesně tak to udělám. Zkrátka a nic: Mírně dobré, lehce zábavné, nic víc... (Neužívat s dabingem, bejby!) Dvě a půl, ani ten nádherný vínový Ford Mustang 66 nakonec nezabránil zaokrouhlit dolů... ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ty bláho ze sex - apealu Sharon Stone jsem v mrákotách ještě teď. Tohle se vydejchává dlouho. Nevím kdo navrhoval kostýmy, ale bejt ženská tak si ho okamžitě najmu, protože ty hadry co měla Sharonka tady na sobě byly neskutečně elegantní a sexy. Takhle by jste měly ženský chodit oblíkaný, to by byl pamlsek pro oči. I přes vesmírnou krásu Sharonky musím říci, že milostné scény mě přišly naprosto umělé a chladné a to je velká škoda, protože Sly i Sharon mají na to se proprcat celým filmem tak žhavě, až by shořela televize. Měli mě říct, já bych jim tam ukázál se Sharonkou takovou milostnou scénu, že by film byl přistupnej až posmrti. Naštěstí se zadařilo po akční stránce, zejméma výbušná stránka filmu byla na jedničku. Z herců to nejlépe ošéfoval James Woods. Delší stopáž okrádá film o rychlejší tempo, ale zase bych nebyl tak vysranej ze Sharonky. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (13)

  • V pôvodnej verzii scenára je meno hlavnej postavy Earl a nie Ray Quick, ako je to nakoniec vo filme. (MikaelSVK)
  • Steven Seagal dostal nabídku, aby film režíroval a zároveň si v něm zahrál hlavní roli. Jenže chtěl 9 milionů dolarů, tak se studio rozhodlo na jeho místo dosadit Stalloneho. (viperblade)
  • Sylvester Stallone a Sharon Stone ziskali v roce 1994 za své výkony Zlaté maliny v kategorii nejhorší filmový pár. (Terva)

Reklama

Reklama