Schůzka s cizincem

Krimi / Drama / Romantický

USA / Kanada / Německo, 1995, 86 min

Peter Hall

Pino Donaggio

Toník v "předmelaniovském" období byl kluk jak lusk. Motorka, culík, kůže, byt na půdě, rozumí vínu a "dalším" věcem, ale pokud stejně nezaujme pánskou polovičku Rebecca De Mornay a dlužno přiznat, že si taky dává záležet, jsem s výčtem "pozitiv" u konce a po pravdě, bylo to jedno velké (byť) napínavé (tak) klišé, jenže ten Toník, TEN Toník ................(31.10.2005)

• Tom Hardy

Tak jsem si vzpoměl na Barvu noci. Zajímavě vymyšlený příběh, ale hrozná režie a zbytečné "lechtivé" scény akorát táhnou snímek zbytečně dolů...(8.9.2002)

• gouryella

Neskutečně "blbý" thriller, který již od začátku působí velmi chatrně, aby tomu všemu konec nasadil korunu.(6.9.2002)

Rozpočet $6,4miliónaTržby USA $6,858,261Tržby Celosvetovo $-(22.12.2009)

• Gilmour93

Pokud chcete vidět snímek, kde El Mariachiho kousnou do zadku a on jako pomstu tasí jiný nástroj, než ten uložený v pouzdře na kytaru, máte možnost.. Erotický (možná) thriller (prakticky vůbec), jehož rozuzlení mě, přiznávám se, zaskočilo krapet nepřipraveného, ovšem vzhledem k celkové nezáživnosti a zoufalé režii mi to vlastně bylo úplně jedno. Jinak Antonio zde plní roli velkého svůdce, dá se říct až Bob Saint-Clairovského ražení, ovšem bez hřebínku v plavkách, neboť většinu filmu chodí nahý, či s vlasy v culíku. Zkrátka takový ten typ, co nemusí hledat bod G, protože bod G si najde jeho..(13.12.2011)

• Hunt

HUDBA: Pino Donaggio(10.11.2007)

50%(20.3.2010)

• LiVentura

Rozdvojená osobnost a osoba, která sama sebe by měla odborně vyšetřit, místy slušivý thriller s pointou diskutabilní..(2.3.2011)

• Pepinec

Film se snaží tvářit vážně, jako se Mikuláš tváří na zlobivého chlapečka, ale v tomto případě by u mě i ten zlobivý chlapeček zabodoval více. Nesměl by však mít vizáž Antonia, který si cestu do mého srdce opět neproklestil. Co je ovšem ještě horší, že mám v kolonce Body nulu i u Rebeccy. Díky za to ´nápadité´ rozuzlení, usnadnilo mi rozhodování.(12.12.2011)

Já jsem si skoro až do konce myslela, že je zatím vším Tony nebo její otec. Takže film na mě zapůsobil, tak jak měl.(25.6.2010)

• MoiJe

Dobry napad. Hrozostrasne spracovany. Natahovane zbytocne sceny, ziadna vnutorna krasa filmu, ustredna dvojca sa k sebe maximane nehodila. Mornay je krasna. Banderas je muzny. Ale dohromady su absolutne o nicom, neustale ma to rusilo. Aj ked.. od coho vlastne? Asponze pomerne zaujimave rozlustenie.(20.3.2006)

• Terva

Romantický trochu, drama vůbec.(12.5.2011)

• wosho

Hloupý scénář+nevýrazná režie+charismatický Banderas+sexy De Mornay=podprůměrný rádoby erotický thriler, kterému hodně rychle dojde dech.(27.4.2010)

I poměrně nečekané rozuzlení to nepovýší nad 6,5/10(13.12.2011)

Jen škoda, že se mi Rebecca De Mornay vůbec nelíbila. Kdyby tam obsadili nějakou pro mě sexy herečku, tak to nazvu "typickým trilerem z devadesátek, co mám tak ráda". Ale celé mi to zkazila tahle pro me NEkrasavice.(13.12.2011)

• tom912

Neskutečná otravnost, která si myslí, že milostné scény zachrání už tak nudný a nezáživný děj bez jakéhokoliv náznaku dramatu. 25%.(12.12.2011)

Napriek zopar nechutnostiam, hodnotim tento film pomerne kladne pretoze to vsetko vynahradi fajn obsadenie a dobry scenar.(22.6.2007)

• Lovin

Neskutečná blbost , a pár píchaček toť vše(2.3.2011)

• dezert

Zbytečnější než většina jinejch filmů. Ten televizní look tomu taky moc nepomáhá. Shit věc piss.(9.6.2011)