Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nudí vás obyčejný život? Věříte v mimozemšťany? Pak se staňte exekutorem! Mladý prodavač Otto (Emilio Estevez) opustí nudnou práci v supermarketu. Když se jednou fláká po ulicích, požádá jej neznámý muž jménem Bud (Harry Dean Stanton) o odvoz zaparkovaného auta, které údajně patří Budově manželce. Vzápětí se ukáže, že Bud s Ottovou pomocí auto legálně ukradl – je totiž exekutorem ve firmě Pomocná ruka. Ta zabavuje auta majitelům, kteří se opozdili se splátkami. Otto má zničehonic novou práci. Jako exekutor si přitom užije spoustu zábavy. Čím dražší auto, tím větší je exekutorova provize. Tím větší je však také zájem konkurenční firmy bratrů Rodriguezových. Zapněte si pásy: městem totiž právě projíždí nesplacený Chevrolet Malibu v hodnotě dvaceti tisíc dolarů. Za volantem je vědec, který utekl z vládní instituce, a v kufru mrtví mimozemšťané… (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (96)

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Parádní braková zhovadilost, ve které málo co dává smysl, Emilio Estevez hraje jako vyjukaný jouda (a kupodivu to vůbec nevadí) a do noci tu svítí zeleně fluoreskující Chevrolet Malibu. Parádní ukázka cíleného braku, z něhož 80ky sálají s každým obrázkem (prázdné pískově zbarvené ulice) a jehož skutečná komika nespočívá v humoru za každou cenu, ale ve schopnosti předložit realitu jako něco úžasně zvrhlého a přitom funkčního... ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Riadna streštenosť :-) Cítiť v tom ducha doby, tak ako pri NÁVRATE DO BUDÚCNOSTI či VOJNOVÝCH HRÁCH, ale toto je punkové šialenstvo, kde na príbehu a možno ani postavách až tak nezáleží, ide o tú odvahu niečo takéto vôbec natočiť. REPO MEN i REPO: GENETICKÁ OPERA! berú tému vymáhačov dlhov z iného (a mne bližšieho) uhla, ale tento film má tiež niečo do seba... ()

Reklama

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Nářezová klasika která je zde zoufale podhodnocená za což bych každýmu z vás přál nakouknout do kufru filmovýho Chevroletu. Soundtrack složenej z největších jmen starýho punku jako jsou Iggy Pop nebo Black Flag, suprově ujetý postavičky a pravděpodobně nejosmdesátkovější vzhled filmu jakej jde na ČSFD najít. ()

ancientone 

všechny recenze uživatele

Perfektné lokácie, úžasný soundtrack, divné rozhovory, obskúrne postavy, signifikantný vizuálny štýl... len škoda, že všetky tie elementy spolu pôsobia ako zostrih dejových vsuviek do videohry, medzi ktorými by sa ešte malo dačo diať, ale veľmi sa nedeje. Osemdesiatklová americká kultovka, o ktorej by sa dalo povedať, že si pýta remake, ale tým by stratila veľké čaro svojho zeitgeistu. A z toho vzniká veľmi prekérna situácia. Každopádne dôležité vykročenie smerom k "punkovému manifestu". Ten však lepšie dotiahol  Derek Jarman. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Pre mňa ako milovníka popkultúry a 80.tych rokov, to podľa obsahu vyzeralo na dokonalý film. Byť punk však niekedy nestačí, niekedy je to naopak nevýhodou. Irónia funguje, dystopická spoločnosť tiež, to v čo vyvinula isté stereotypy, to je paráda. Škoda len, že ten film je tak chaotický, nevie v akom žánri sa chce realizovať a celková nevážnosť ma napokon trochu nudila. Priemer - nepriemer, za pozretie to stojí ()

Galerie (55)

Reklama

Reklama