Reklama

Reklama

Pan Dubínek

(seriál)
  • Velká Británie Oakie Doke
Velká Británie, 1995, 26x min

Obsahy(1)

Loutkový seriál o 26 dílech, kde je hlavním hrdinou moudrý pan Dubínek, který bydlí v dutině dubu a pomáhá rozlousknout problémy svých kamarádů. (Mertax)

Recenze (45)

Sygi 

všechny recenze uživatele

Taková roztomilá blbost, až si v tom dokážu představit podprahové podsouvání homosexuality nebo tak něco (jako u Teleblbies) :D ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Děti to milují a to je rozhodující. Perfektní je hlavně krtek se svou přilbou a svíčkou na ní, aby si přisvítil v norách. ()

Person 

všechny recenze uživatele

Ta skluzavka je prostě klasika, kterou jsem chtěl vždycky mít, ale jinak nic mimořádného. Dubínek to bohužel mnohdy trochu přehání s moralizováním a poučováním. Já jsem se na to nicméně dívával rád. ()

P. J. D. 

všechny recenze uživatele

Na tohle jsem také koukal se zalíbením v dětství. Ta animace je tu super, docela milá, jak v ní hrají všechny světlé barvy. Každá postava je si svým způsobem typická a dobře rozvinutá. I dospělý to pozná (dítěti to bude asi fuk, protože to bude mít rádo hlavně Dubínka a situace, kdy bude dělat hlouposti). Hudba je tu příjemná. Poučení na konci každé kapitoly je taky super. Přesto to občas nudí. Dávám proto 4/5. ()

eFOXsize 

všechny recenze uživatele

Neměla jsem to ráda, z pana Dubínka jsem se vždycky psychicky osypávala a to platí dodnes. Důvod ani nzenám, napsat, že mi byl nesympatický je pěkná bbina, ale je to tak. Grrr. ()

Ondrasecek 

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem po hooodně dlouhé době zhlédl asi 3 díly a musím říci, že pan Dubínek může jít skvělým morálním vzorem malým dětem. :D Je to sympaťák, workoholik, všem rád pomůže a má spoustu svých mouder. I když to někdy vypadá, že na něčem silně jede (nebo je prostě blázínek). Kromě toho jsou všechny postavy za své provinění vždycky spravedlivě potrestány okolnostmi a poté je jim odpuštěno, což je nesmírně poučné. Animace taktéž neurazí! ()

mai 

všechny recenze uživatele

Tuto pohádku jsem jako malá milovala a byla jsem doslova nešťastná, když mi ji v kouzelné školce nepřehráli. Bavil mě příběh o zvířátkách a vždycky jsem si ji pletla s pohádkou - kluci z květináče, nebo tak něco (kititimititi :D ) ale hlavně, vždycky jsem milovala jeho strom a toužila po jeho klouzačce :D :3 ()

Reklama

Reklama