Reklama

Reklama

Happy Tree Friends

(seriál)
  • USA Happy Tree Friends

Americký animovaný komediální seriál, který se stal mezinárodním televizním hitem, vypráví o roztomilých zvířecích kamarádech a jejich dobrodružstvích, která dobře začínají, ale skoro vždycky skončí nějakou pohromou.  Americký animovaný komediální seriál, který se stal mezinárodním televizním hitem, vypráví o roztomilých zvířátkách a jejich dobrodružstvích, která ovšem vždycky skončí nějakou pohromou. Do nesourodé partičky kamarádů patří mimo jiné králík, tchoří slečna, los a bobr, ale ať už si udělají piknik v lese, vydají se po medvědích stopách nebo zamíří mezi zběsile jedoucí auta, je jasné, že zmatek na sebe nenechá dlouho čekat. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (257)

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Zprvu když jsem se k nějakému dílu dostala, přála jsem si, aby se nic brutálního těm rozkošným postavičkám nestalo. Po té, až jsem prokoukla, že každý díl je o brutalitě, jsem doufala, že je zabijí rychle a já nebudu muset sledovat animák- jatka. No a na po třetí jsem to už sledovat přestala, protože se ani jedno z mých přání neuskutečnilo:) ()

Kub_ees 

všechny recenze uživatele

Poriadne krvavý a hlavne drsný úlet. Veľká morbídna sranda. Tie postavičky si normálne koledujú o to, aby sa im niečo stalo. Hlavne jeleň stojí za pozornosť. Kto toto vymyslel, tak to už fakt musel byť na niekoho poriadne nasratý a tu na tých úbohých postavičkách si tú zlosť vybil. Samozrejme, tento seriál netreba brať vážne, je to vlastne o ničom ale srandy a zábavy je pri tom plno. ()

Reklama

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Bohužel mě minulo období, které lidi občas zmiňují ve smyslu "byl jsem malý a myslel jsem si, že to je dětský pořad, ó jak jsem se mýlil/a". Já osobně se k HTF dostal v tom pravém věku, kdy člověk podobné věci vyhledává (což, ruku na srdce, mi zůstalo dodnes), nejvíce se ztotožňujíce s Nuttym. A tak jsem si to náramně užíval. Nyní jsem se na to zpětně podíval a skutečně to stále má svou kvalitu. Ale. Novější epizody jsou sice mnohem krásněji naanimované, z původního konceptu animovaného pořadu s brutálním twistem zbyl jen ten animovaný pořad, kde jsou zápletky čím dál tím komplikovanější a daleko větší pozornost dostává příběh před tím, proč sledujeme právě HTF a ne to, co zrovna běží na Déčku. (vím to, protože úplně stejná situace se stala u jednoho pořadu, který jsem pomáhal tvořit) Brutalita je v nových dílech řešena rychlou smrtí jako vytrženou z Mortal Kombat, kde se to podobnými "fatalitkami" jen hemží. Dříve postavy vydržely daleko více, řvaly v agónii a o to více právě ona brutalita vynikla. ()

MarekT

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že nevidím nic úžasného a hlavně vtipného na tom, že ze zvířátek teče krve jako z vola. Navíc si myslím, že stačí shlédnout jeden díl, pokud si pustíte další, tak garantuji deja vu. Ani nevím, jak to objektivně (na čemž si zakládám) ohodnotit - hvězdami to hodnotit nejde, a odpad... byl by možná krutý, což mi může vpálit do očí nějaký zarytý fanoušek, ale zase by byl vyjádřením mého názoru na současný stav společnosti a mých pocitů z ní. To ale pak nehodnotím kvalitu filmu... Vážně nevím, stopáž šest minut se podle mě dá využít jinak a sledováním bych ani ten čas zabít nechtěl, ale zase mě animované násilí neuráží. Takže ponechávám bez hodnocení, ač by si tento výplod zasluhoval za nesmyslnou masovou oblibu poslat do odpadu. ()

Bila_pani 

všechny recenze uživatele

Nechápu, čemu se tam mám smát. Roztomilá zvířátka umírají hodně brutálními smrtmi. Už se klátím... napoprvé jsem si možná říkala "drsný, zvrhlý, originální" - to vše se seriálu upřít nedá - ale já pro tenhle druh "humoru" opravdu nemám pochopení. Navíc originalita tohohle seriálu spočívá v tom, že nikoho jiného už zřejmě taková s prominutím pí*ovina nemůže napadnout; a ještě ji dokonce i zrealizovat... Napoprvé jsem si říkala FAJN, je to něco nového. Zřejmě tahle nechutnost může pár úchylných jedinců bavit (tím se nechci nikoho dotknout :)) Ale druhá řada (pokud je) už fakt může bavit fakt jen zoofily zmixované se sadisty; není tam nic vyššího, žádná parodie, ironie, vtip, prostě jen hromada krve, střev a zvířecích skřeků. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Inspirací pro postavu Disco beara byl Disco Stu ze seriálu Simpsonovi (od r. 1989). (t.mon)

Reklama

Reklama