Reklama

Reklama

Happy Tree Friends

(seriál)
  • USA Happy Tree Friends

Americký animovaný komediální seriál, který se stal mezinárodním televizním hitem, vypráví o roztomilých zvířecích kamarádech a jejich dobrodružstvích, která dobře začínají, ale skoro vždycky skončí nějakou pohromou.  Americký animovaný komediální seriál, který se stal mezinárodním televizním hitem, vypráví o roztomilých zvířátkách a jejich dobrodružstvích, která ovšem vždycky skončí nějakou pohromou. Do nesourodé partičky kamarádů patří mimo jiné králík, tchoří slečna, los a bobr, ale ať už si udělají piknik v lese, vydají se po medvědích stopách nebo zamíří mezi zběsile jedoucí auta, je jasné, že zmatek na sebe nenechá dlouho čekat. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (257)

Izmo123 odpad!

všechny recenze uživatele

Každý dětský seriál je roztomily ale co třeba seriál který bude vypadat na první pohled pro děti ale když se na tenhle seriál koukne dítě tak z něho dostane trauma až do konce svého života, což je ta nejlepší věc co může člověk udělat, protože tenhle člověk který tenhle seriál vymyslel tak to asi nepromyslel, i když tenhle seriál vypadá zajímavě, tak vás musím opět bohužel zklamat, protože komedie je tady na velice nižší úrovni něco jako u seriálu Mr. Pickles který taky nefunguje ale co u tohohle seriálu funguje je snad je ta krvelačnost která je sice na vysoké úrovni ale tenhle seriál je jednoduše ztráta času, u tohohle seriálu se těžko hledá komedie tak jako u seriálu Mr. Pickles, ani postavy nejsou dobré, v každém díle se každá postava snaží být simpatická jenomže tím jenom všechno zhorší, proto se jedná o další seriál který opět dočista nenávidím, pokud máte rádi černý humor tak tenhle seriál je přesně pro vás, jinak hodnotím: Animace 9/10 Postavy 0/10 Příběh 0/10 Krev 100/10 Komedie 0/10 Celkově hodnotím odpad! ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Ehh.. nechci si hrát na nějakého intelektuála, každý ať se divá na to, co ho baví. Když je to zabíjení na tisíc způsobů, stříkání krve a poletující vnitřnosti... prosím. Ze začátku jsem se podivil, pak několikrát zasmál a po pár minutách se začal nudit. Hodnotit to z pohledu dětí nemá smysl, pro ně to není. Je to spíš pro znuděné puberťáky, které to může nějakou tu chvilku bavit. Časem je to ale opakující se nuda - dvě hvězdy. ()

Reklama

heyda odpad!

všechny recenze uživatele

Pardón, ale s tím hodnocením si děláte ze mě prdel, ne? Tohle je zvrhlá zvrácenost, která má jenom jednu jedinou výhodu. A to, že jde o něco novýho, originálního a neokoukanýho. Ale co se týče kvality pokoukání, tak je to nechutný humus. A vtipný je to jen málokdy. A taky mám kámoše, který se na to díval v jednom kuse na telefonu a smál se u každý urvaný ruky jako blázen a to jsem byl už znechucen tím jeho hurónským smíchem. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Ano, je to tak odpudivé až to přitahuje. Rozmýšlel jsem mezi třemi a čtyřmi hvězdami, nakonec dávám čtyři... když si vzpomenu, kolikrát jsme se tomu na intru smáli, že jsem pak ani nemohl mluvit. A prosím Vás, takové ty řeči, že to inspiruje mládež k tomu, aby ubližovali zvířatům apod. To je nesmysl, kdo to má totiž v hlavě v pořádku, tak se chová normálně a kdo ne, tomu stejně není pomoci. Chytrý člověk, co má smysl pro humor, se rád zasměje a k těmto lidem se rád zařadím. Nakonec musím dát plný počet, neubránil jsem se a nostalgie je fakt silná. Můj oblíbenec je Lumpy. :-) 95% ()

jarabacek 

všechny recenze uživatele

Lidi, kterým se tento seriál líbí, nechápou lidi, kterým se nelíbí a naopak. Tento druh morbidního humoru mi nepříjde moc vtipný, některé díly jsou hodně slabé, ale když vidím ostatní, jak se u toho popadají za břicha, nemůžu dát horší ohodnocení než tři hvězdičky. Buď vám tento druh humoru sedne nebo ne. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Inspirací pro postavu Disco beara byl Disco Stu ze seriálu Simpsonovi (od r. 1989). (t.mon)

Reklama

Reklama