Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Angela pořádá večírek v strašidelném domě na kopci, ale nikdo z hostů nevěděl že v domě je zlo a každého kdo vstoupí promění v démona. (ČSFD)

Recenze (59)

Flaxik 

všechny recenze uživatele

No ruku na srdce, byla to kravina. Nemožní herci, komické masky a otravná hudba. Naštěstí na rozdíl od Bavova podobného nesmyslu tu aspoň ti zlí nezvracejí hrachovou kaši a v druhé polovině se daří nastolit celkem kulantní atmosféra. Další zástupce filmů, které beznadějně zastaraly. Až mi bude zase někdo cpát, že dneska už filmaři neumí pořádné horory, tak ho odkážu kromě jiného na tohle, aby viděl, jak to neuměli už před dvaceti lety. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

No, tak tenhle, v podstatě se dá říct i kultovní snímek, mě nějakým záhadným způsobem až do dneška míjel a musím říct, že až tak moc se nestalo... Neříkám, že je to vysloveně špatný kus, pozdní osmdesátky jsou z něj cítit na sto honů (masky, hudba, scénář), ale debilita a uječenost některých postav (zejména Judy) mi brání dát Night of the Demons více než průměr... Možná kdybych viděl film v dětských letech, z nostalgie bych dal, jako u některých jiných kousků, více, ale nestalo se, takže za tři... ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Neškodná béčková blbina jejíž největším mínusem je celá první půlka, v níž se ta banda otravnejch a nesympatickejch teenagerů potlouká naprosto bezprizorně. Potom se jednotlivejch postav začnou zmocňovat démoni, na scénu vstoupí povedené masky a o zábavu je rázem postaráno. Stačí holt jen přežít ten rozjezd. PS: Remake (2010) by teoreticky mohl být povedenější (prostor na zlepšení tu totiž každopádně je), ačkoli nejspíš nebude. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Architekt si dal záležať na výbere domu, kde sa skoro celý dej bude odohrávať, maskéry si dali záležať na znetvorených tvárach a dokonca sa vydaril aj samotný démon. Lenže ten je tu len ako taký pozorovateľ, čo je dosť veľká škoda, keby pobehoval po baráku spoločne s infikovanými teenagermi, bola by to väčšia sranda. Čaká nás aj nejaká odvážnejšia nahota, full frontal tu nie je, ale raz vidíte to, potom zase ono... Inak ide sa v slasherových naratívnych šľapajách, nechýba totiž ani final girl, len s tým rozdielom, že o slasher nejde. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Napriek dobrej atmosfére je film iba o pobehovaný teenagerov po starom dome kde nejaký duch vstúpi do jedného z nich a začne ich postupné vraždenie a ich následné oživenie takže s ubúdajúcimi obeťami pribúda démonov ktorí to musia zvládnuť do východu slnka keď končí Halloweenska noc a ich sila sa potom vytratí. Ničím výnimočný ale i celkom nedementné správanie teenagerov, snažiacich sa užiť si Halloweena v starom opustenom baráku. Páčil sa mi len Angelinin tanec za svetla stroboskopu po jej ovládnutí démonom. Baby tu nemajú problém s ukázaním predností takže priemerné 3 hviezdičky s veľkým prižmúrením oka. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Rozpočet filmu byl 1 200 000 dolarů. (Chatterer)
  • Film bol zakázaný vo Fínsku. (Paldiny)
  • Natáčanie filmu trvalo 4 týždne. (beso74)

Související novinky

Béčkové horory útočí

Béčkové horory útočí

20.07.2008

Pokud jste příznivci sofistikovanějšího strašení ve stylu třeba Osvícení či Šestého smyslu, neobtěžujte se číst dál. Dnes si totiž dáme porci hororů, které o kategorii A nezavadí ani náhodou. A právě… (více)

Reklama

Reklama