Reklama

Reklama

The World of Stainboy

(seriál)
všechny plakáty

Obsahy(1)

THE MELANCHOLY DEATH OF OYSTER BOY je kniha morbídnych básní režiséra Tima Burtona. Niektoré z postáv oživil aj prostredníctvom flashovej animácie, a tak vznikla séria šiestich dielov pod názvom THE WORLD OF STAINBOY. Hlavný hrdina Stainboy rieši v rodnom Burbanku rôzne detektívne prípady. Epizódy sú plné burtonovskej atmosféry, melanchólie, morbidity, ale aj láskavého humoru... (Avathar)

(více)

Recenze (43)

Crawler-D 

všechny recenze uživatele

Tohle se snad nedá hvězdičkově ohodnotit...zajímavý internetově filmový pokus Tima Burtona, který se zakládá na jeho fenomenální knížce Trudný konec Ústričného chlapečka a jiné. Největším problémem je jejich krátkost a kvalitativní nevyváženost (nejhůř je na tom první díl se Zíralkou). Někdy mi to nedalo, abych si nevzpomněl na Happy Tree Friends. ()

TomasKotlant 

všechny recenze uživatele

Příliš ukecané a flashová animace taky není zrovna zázrak, ale zajímavý pohled na to, jak vypadá okleštěná tvorba Tima Burtona. Naštěstí je to dostatečně krátké, aby to nezačalo nudit. Pěkné postavičky to drží nad vodou. *** Ve zkratce: O chlapečkovi co zachraňuje svět, ale kdo ví jak to všecko bylo. ()

Reklama

M.Macho 

všechny recenze uživatele

Zda je to famózní atmosférou výstavy z Domu u Kamenného zvonu nebo čímkoliv jiným - nevím. Ale po explozi kreativního mozku, jehož hravost a genialita se roztéká po zdech celé galerie jako bábovičky šedé kůry se tato rozpustilá miniatura jeví jako jednohubkový zob - jakési oční bulvičky na rozloučenou. ()

dr.Orlok 

všechny recenze uživatele

V šesti epizodách řeší hlavní hrdina Stainboy ( byl už v réžisérově knize The Melancholy Death of Oyster Boy & Other Stories) neobvyklé případy ( skvělý díl s hypnotizující holkou ). Vše oplývá tou typickou burtonovskou poetikou. Všechny díly jsou krátké a zábavné. ________ Of all the super heroes, the strangest one by far, doesn't have a special power, or drive a fancy car. ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Jak přelstít divoženku se zatvrzelým pohledem? Co provést s toxicmanem, který se živí všemi možnými žíravinami a čistícími prostředky aje vším tím svinstvem totálně prolezlý? Co spřerostloulevitující kuželkovou koulí a bandou rozjuchaných kuželek? Potřebujete se zbavit vysavače, který se přeměnil v krvelačného robota? Stainboy vám ukáže, víceméně vtipně, jak na to. Tim Burton se nezapře, pár ulítlých sci-fíček ve flashové animaci spolu s profesionální režií i hudbou vytvářejí zase jednou pěkně originální podívanou. ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama