Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Otec Andrew Kiernan je Vatikánem vysílán na místa, kde se údajně stal nějaký zázrak. Andrew není jen kněz, ale i vědec, a zázraky většinou vědecky vysvětlí. Na posledním místě, v Belo Quinto v Brazílii, se Andrewovi nepodařilo vědecky vyvrátit tamní úkaz zázraku. V místním kostele začaly téci krvavé slzy jedné kamenné soše v den, kdy zemřel otec Alameida, a Andrew rozborem potvrdí, že se wkutečně jedná o lidskou krev. Kardinál Daniel Houseman nechce povolit Andrewovi návrat k soše s tím, že tam pošle geologa a ten na místě rozhodne o případném převozu sochy do Vatikánu k podrobnému prozkoumání... Růženec otce Alameidy je na tržišti nabízen malým chlapcem a matka Frankie Paigové ho od něj koupí, aby jej s ostatními dárky poslala své dceři. Frankie otevře balíček od matky až v momentě, kdy jí matka zavolá. Frankie pak začne být špatně a myslí si, že je těhotná. Po návratu z práce ale zažívá divné stavy. Málem se utopí ve vaně a probere se k vědomí až v nemocnici, kam ji nechala odvézt kamarádka. Frankie má na zápěstích bodné rány, ale neví, jak se jí to stalo. Lékařka si myslí, že si rány způsobila sama. Frankie je pak v metru před svědky, mezi nimiž je i otec Durning, bičována neviditelnou silou a Andrew Kirnan je vyslán do Pittsburghu, aby zjistil, oč jde. Ještě před odjezdem se Andrew dozví, že církev nemá v Belo Quinto kostel a žádný otec Alameida v jejich církvi nikdy nebyl... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (209)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Elia Cmiral: 1. Mary Mary (Stigmatic Mix) - Chumbawamba ,2. Gramarye - Remy Zero ,3. All Is Full Of Love - Bjork ,4. The Pretty Things Are Going To Hell - David Bowie ,5. Release (Edit) - Afro Celt Sound System ,6. Inertia Creeps - Massive Attack ,7. Identify - Natalie Imbruglia ,8. Identify (Dust)/1,000,000 Voices ,9. Pop Pop/Await/Reflect (Pretty) ,10. Reflect (Clouds)/Truth ,11. Of Square Waves/Random Thought ,12. Reflection/Possession ,13. Reflect (Gray)/Of Sine Waves ,14. Distrbnce (After Sckhausen)/Reflect (Pause)/Orah ,15. Sustain/Identify (Affectation) ,16. All Answers Revealed/Reflect (Devotion) ,17. Purge/10,000,000 Voices/Reflect (Purity)/Identify (Peace) ,18. Reflect (Time)/Tree Whispers , ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Celá koncepce stigmat jakožto jevu mi nikdy nepřišla moc důvěryhodná, prostě je to blbost a nevěřim tomu. Tím pádem celá koncepce Stigmat filmu je tím pádem pro mě v prdeli. Ale abych nestahoval kalhoty daleko před mrdem, tak musim řict, že se mi docela zamlouvalo to, že některy sekvence byly natočeny spíš jak posedlost démonem nebo vymítání ďábla. Ale ono ježíš nebo ďábel, dyť je to jedna a ta stejná pakáž. Postavy byly plytké jak talíř, často se chovali uplně nesmyslně. Taky jsem třeba nepochopil, proč chtěla toho kněze ošukat. Rány se hojily pozoruhodně rychle, skoro jak rychlé šípy. Rozuzlení taky nevehnalo do mejch žil život, ale spíš únavu. Co z toho všeho nakonec plyne? Jako vždy - církev je zlo a lidi, co věřej, idioti. Patricia Arquette byla pro mě dycky béčková herečka, což se tady opět potvrdilo. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $29miliónovTržby USA $50,046,268Tržby Celosvetovo $89,446,268║ Neskutočné sklamanie, príbeh tak prázdny ako sa len dá, chýba tomu dokonca aj napätie, príslušná temnota, je to fakt až amatérsky odbité na režisérskom poste, tých pár vizuálne podmanivých scén to nezachráni, omnoho pôsobivejší je akčný Koniec dní kde je opäť zúčastnení Gabriel Byrne ale na opačnej strane barikád a v omnoho lepšom podaní. /35%/ ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Celkom netradičný film zo sveta cirkvi a tak je miestami pútavý a pôsobivý. Začalo to, že hlavná postava začala mať na tele rany, ktoré sa objavujú na miestach zodpovedajúcich ranám ukrižovania  Ježiša, ale nezostalo to len pri tom. Išlo to cez konšpiračné teórie a sprisahania až po exorcizmus. Niekomu sa zdala jedna téma malo a tak tam hodil zo všetkého niečo. Preto je v tom trocha miš- maš, ale dá sa z toho celkom v pohode vyjsť, keď film sledujete a nerobíte viac činností na raz. Čo mi najviac na filme vadilo bola dosť hnusná kamera, vo viacerých záberoch ako keby strácala pojem, že aký to, že film naozaj točí. Veľakrát sa mi stalo, že som toho moc nevidel kvôli protivnému strihu. Herci boli úžasný a celková pointa sa tiež vydarila. Slabé 4*. ()

paascha 

všechny recenze uživatele

Další z řady pseudomystických pitomostí pro čtenářky a čtenáře Cosmopolitanu a Blesku. Hovadina o zlém kněžourovi, který se vtělí do holičky, kterou mučí stigmaty, aby vyjevila světu něco, o čem on - tedy svět - už dávno ví, ale církev to tradičně tutlá, protože se jí to nehodí do krámu. Proto jsou flanďáci schopni i vraždy. Hodný spasitelský kněz - detektiv se ale nenechá zahnat ničím a neohroženě zažene ducha i zlé černoprdelníky a spasí nebožačku....:-)))))))))))))))))) ještě teď se směju. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (16)

  • Uvažovalo se o názvu St. Frances of Pittsburgh (Svatá Františka z Pittsburghu). (HappySmile)

Reklama

Reklama