foto

Ann Cusack

  • nar. 22.5.1961 (55 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Ann se narodila v newyorském Brooklynu do irské katolické rodiny. Její matka Nancy byla učitelkou matematiky a politickou aktivistkou, její otec Dick Cusack byl hercem, scénáristou a producentem. Pod vlivem otce se Ann stejně jako její sourozenci John, Joan, Susie a Bill rozhodla pro dráhu herečky a začala navštěvovat Piven Theatre Workshop a poté Berklee College of Music v Bostonu.

Poprvé si zahrála ve filmu v roce 1992, když se objevila v malé roli Shirley Baker ve sportovním komediálním dramatu VELKÉ VÍTĚZSTVÍ. V roce 1996 si zahrála po boku Michaela Keatona a Andie MacDowell ve sci-fi komedii JAKO VEJCE VEJCI. V roce 1998 pak získala hlavní ženskou roli v komediálním seriálu MAGGIE. Objevila se ve velkém množství epizodních rolí seriálů jako CHIRUGOVÉ, FRASIER, ALLY MCBEAL nebo STAR TREK.Jedním z jejích posledních hereckých počinů byla role matky titulního hrdiny v komedii ACE VENTURA JUNIOR: ZVÍŘECÍ DETEKTIV.

ČSFD.cz

Herecká filmografie

2015 Fargo (TV seriál)
Waiting for Dutch (S02E01)
2014 Girlfriend in a Coma (TV film)
Slídil
2013 Masters of Sex (TV seriál)
Brave New World (S01E06)
2011 Harry's Law (TV seriál)
2010 Crooked Lane
2009 Ace Ventura Junior: Zvířecí detektiv (TV film)
Genesis Files, The (TV seriál)
Informátor!
Love at First Hiccup
Záchranka San Francisco (TV seriál)
2008 Malá Velká Británie v USA (TV seriál)
Ochrana svědků (TV seriál)
2007 Army Wives (TV seriál)
Cake: A Wedding Story
Greek (TV seriál)
Private Practice (TV seriál)
Soused
2006 Arc
Bezva vejška
Bratři a sestry (TV seriál)
Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Pokoj č. 10 (TV seriál)
Sensation of Sight, The
Smrtelná nákaza (TV film)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
2003 One Tree Hill (TV seriál)
The Brotherhood of Poland, New Hampshire (TV seriál)
Zázraky (TV seriál)
2002 Sestry (TV film)
2001 Městečko Black River (TV film)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Zlatíčka pro každého
2000 Lovkyně (TV seriál)
What About Joan (TV seriál)
Z jaké jsi planety?
1999 Ladies Man (TV seriál)
Rodinné právo (TV seriál)
Stigmata
1998 Čarodějky (TV seriál)
Maggie (TV seriál)
Ze Země na Měsíc (TV seriál)
1997 Ally McBealová (TV seriál)
Jasný terč
Peoria Babylon
Půlnoc v zahradě dobra a zla
1996 Cannes Man
Jako vejce vejci
Mí drazí Američané
Ptačí klec
1995 Jeff Foxworthy Show, The (TV seriál)
Pancéřová holka
Point of Betrayal
1994 Vzbuďte se, vojáci!
1993 Frasier (TV seriál)
V moci posedlosti
Zločiny z vášně: Oběť lásky (TV film)
1992 Love & War (TV seriál)
Overexposed (TV film)
The Jackie Thomas Show (TV seriál)
Velké vítězství
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace