foto

Ann Cusack

  • nar. 22.5.1961 (55 let)
    Manhattan, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Ann se narodila v newyorském Brooklynu do irské katolické rodiny. Její matka Nancy byla učitelkou matematiky a politickou aktivistkou, její otec Dick Cusack byl hercem, scénáristou a producentem. Pod vlivem otce se Ann stejně jako její sourozenci John, Joan, Susie a Bill rozhodla pro dráhu herečky a začala navštěvovat Piven Theatre Workshop a poté Berklee College of Music v Bostonu.

Poprvé si zahrála ve filmu v roce 1992, když se objevila v malé roli Shirley Baker ve sportovním komediálním dramatu VELKÉ VÍTĚZSTVÍ. V roce 1996 si zahrála po boku Michaela Keatona a Andie MacDowell ve sci-fi komedii JAKO VEJCE VEJCI. V roce 1998 pak získala hlavní ženskou roli v komediálním seriálu MAGGIE. Objevila se ve velkém množství epizodních rolí seriálů jako CHIRUGOVÉ, FRASIER, ALLY MCBEAL nebo STAR TREK.Jedním z jejích posledních hereckých počinů byla role matky titulního hrdiny v komedii ACE VENTURA JUNIOR: ZVÍŘECÍ DETEKTIV.

ČSFD.cz

Herecká filmografie

Filmy

2017 Heart, Baby
2016 Sully: Zázrak na řece Hudson
2014 Girlfriend in a Coma (TV film)
Slídil
2010 Crooked Lane
2009 Ace Ventura Junior: Zvířecí detektiv (TV film)
Informátor!
Love at First Hiccup
2007 Cake: A Wedding Story
Soused
2006 Arc
Bezva vejška
Sensation of Sight, The
Smrtelná nákaza (TV film)
2002 Sestry (TV film)
2001 Městečko Black River (TV film)
Zlatíčka pro každého
2000 Z jaké jsi planety?
1999 Stigmata
1997 Cannes Man
Jasný terč
Peoria Babylon
Půlnoc v zahradě dobra a zla
1996 Jako vejce vejci
Mí drazí Američané
Ptačí klec
1995 Pancéřová holka
Point of Betrayal
1994 Vzbuďte se, vojáci!
1993 V moci posedlosti
Zločiny z vášně: Oběť lásky (TV film)
1992 Overexposed (TV film)
Velké vítězství

TV seriály

2016 Castle na zabití (TV seriál)
Rudá smrt (S08E11)
Grimm (TV seriál)
Lykantropie (S05E14)
2015 Castle na zabití (TV seriál)
Láska je přítěž (S08E02)
Fargo (TV seriál)
Waiting for Dutch (S02E01)
Volejte Saulovi (TV seriál)
2013 Masters of Sex (TV seriál)
Brave New World (S01E06)
2012 Skandál (TV seriál)
2011 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Harry's Law (TV seriál)
Tělo jako důkaz (TV seriál)
2009 Genesis Files, The (TV seriál)
Záchranka San Francisco (TV seriál)
2008 Malá Velká Británie v USA (TV seriál)
Ochrana svědků (TV seriál)
2007 Army Wives (TV seriál)
Greek (TV seriál)
Private Practice (TV seriál)
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Pokoj č. 10 (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Obr na kolejích (S02E01)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
2003 One Tree Hill (TV seriál)
The Brotherhood of Poland, New Hampshire (TV seriál)
Zázraky (TV seriál)
2002 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Carbon Creek (S02E02)
2001 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
2000 Lovkyně (TV seriál)
What About Joan (TV seriál)
1999 Ladies Man (TV seriál)
Rodinné právo (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)
Maggie (TV seriál)
Ze Země na Měsíc (TV seriál)
1997 Ally McBealová (TV seriál)
1995 Jeff Foxworthy Show, The (TV seriál)
1993 Frasier (TV seriál)
1992 Love & War (TV seriál)
The Jackie Thomas Show (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace