Reklama

Reklama

Aienji

Trailer

Obsahy(1)

Smutně vtipný příběh o opravdové lásce dvou mladých lidí. Dívka, která trpí nejrůznějšími nemocemi a je kousek před smrtí, se zpočátku brání zamilování, ale když zjistí, že chlapec, který dobývá její srdce, ji opravdu miluje, tak prožije nejkrásnější chvíle svého života. (BUD-SFIS)

Videa (1)

Trailer

Recenze (82)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Klasická kórejská romantická dráma. Podľa šablóny A moment to remember vznikli desiatky podobných filmov, kde je prvá polovica plná nápadov a vtipov, aby vás potom tvorcovia vykúpali v slzách. Je to trochu vypočítavé a po piatich kórejských filmov na túto tému i veľmi predvídateľné. Buď by som sa mal klaňať tvorcom, alebo sa čudovať sám sebe, ale napriek tomu ma to zatiaľ baví sledovať a vidím, že nie som sám. Hodnotenie tohto filmu sa mi zdá trochu štedré a porovnávaniu s filmom A moment to remember by som sa vyhol, pretože na neho kvalitatívne nemá. Prvá polovica je vtipná a veľmi ma to bavilo. Potom film začína prešľapovať na mieste a nájdu sa i hluché miesta. Smutný záver beriem, ale nedojalo ma to tak, ako som si myslel. Pravdepodobne pre naťahovaný záver , kde divák už 30 minút pred koncom vie ako film skončí, kórejský fandovia skôr než si film pustia. Napriek uplakanému záveru je minimálne polovica filmu natoľko kúzelná, že dávam 4*. 80%. ()

molotov 

všechny recenze uživatele

Koreská romance, která mě docela překvapila. Za prvé je tam takové menší překvapení, které značnou část děje odromantizuje (tento moment jsem v korejském romantickém filmu fakt nečekal) a za druhé to neskončí dobře. Jediné, co mě nepřekvapilo, byla kvalita filmu a emoční dopad na mne. Zase jsem si zabulel:-) ()

Reklama

Dr.film 

všechny recenze uživatele

Něco na způsob holčičího filmu. Mladá dívka potkávající milého a zábavného mladíka (chvílemi trochu trdlo neboť to mají mladé holky rády) k tomu úspěšnou matku, která i na svůj věk vypadá velmi dobře a je dostatečně emancipovaná, milá a milující natolik, že své nemocné dceři nakonec dovolí, aby jí oslovovala křestním jménem. Vzplanuti náhlé lásky, roztomilé želvičky, deštník s motivem plujících mraků. Při velké dějové předvídatelnosti mě ani závěrečný "twistík" nepřesvědčil. Průměrný kousek, který sice na emocionální strunu zdánlivě tolik netlačí, ale jeho celková rozbředlost mu vytrčení z průměru rozhodně nezaručí. ()

Legas 

všechny recenze uživatele

Při Aienji, jakožto už asi desátém korejském romantickém filmu, jsem začal mít neodbytný pocit, že aby na plátně vnikla velká, ba přímo nesmrtlená love story, musí jít někomu o život. A na základě tohoto nepopiratelného faktu se mi ...ing nezdál až tak svěžím filmem. Respektive tato variace již viděného mě už tolik neoslovila, jako třeba Maundy Thursday, můj zájem o film začal v průběhu sledování mírně opadat, ale pointa poslední půlhodiny mě zase zpět nakopla, abych začal film víc hltat a uronil nějakou tu slzu. ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Asi jsem divný, ale já se na tento vpodstatě smutný film díval s úsměvem a pocitem, že se mi prostě líbí. Nedávno jsem viděl Be with you a ověřil si, že stále nemám problém u filmu brečet, ale toto mě nerozplakalo. Na druhou stranu mě film držel od začátku až do konce, hlavně kvůli Su-jeon Im, na kterou se dá dívat vlastně pořád a která se mi zde líbila víc, než v Sad Movie. Rae-won Kim mi v porovnání s ní až tak sympatický nebyl a jeho fyzická podobnost s Bin Hyeonem z A Millionaire's First Love byla taková, až jsem měl pocit déja vu. Upřímně, Milionářova první láska se mi líbila víc (také jsem ji hodnotil maximálním počtem), ani ...ing však není k zahození. Definoval bych ho jako "příjemný film". Jo a i já chci deštník s namalovanou oblohou zespod! ■ Po druhém vidění mi byl film ještě příjemnější. Reálných 85% (číslo jsem dal podle svého upřímného osobního pocitu a následně zjistil, že má na ČSFD přesně tolik). ■ Po x dalších viděních zvedám hodnocení na maximální. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama