Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Inspektor hongkongské policie Wing vede soukromou válku s gangem, jehož vůdcem je zločinec Joe. Ve chvíli, kdy je vyvražděn celý Wingův tým, stal se z něho jen opilec, který zapíjí vlastní pocit viny. Ke změně dojde až s příchodem Wingova nového kolegy, který ho přesvědčí, že je čas na pomstu. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (280)

sheen 

všechny recenze uživatele

Jeden z nej filmů v podání nestárnoucího Jackieho. Co ten chlap v tolika letech pořád dokáže, to je neuvěřitelné. Že mu to za to stojí, se pořád mrzačit:) Každopádně film je parádně povedený. Jak fighty, tak přestřelky a neuvěřitelné kaskadérské kousky. Tady už na sebe více upozornily dva nadějné talenty, Nicholas Tse a Daniel Wu. Opět se vyplatí počkat si až do konce filmu, kde se objevují, jak už je zvykem u Jackieho filmů, nepovedené záběry. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Ježíšmarjá ten Jackie mi tímhle udělal takovou radost!! V tolika letech se hecnul k takovejm věcem, že člověku zůstává rozum stát (scéna se splašenym busem budiž toho zářným příkladem). Ten film je, ale moc hezky udělanej i po režijní stránce a některý záběry jsou opravdu akčně monumentální. Další skvělý krok je výběr vážné hudby a různých chorálů, hodně scénám to dalo úplně nový rozměr a nabyly větší coolovosti. Humor mi tam nijak nechyběl, akorát bych možná jednu, dvě ubulený scény s Jackieho holkou vypustil. Ovšem to jsou jen mouchy na celkové kráse. Fakt klobouk dolů. ()

Reklama

nascendi 

všechny recenze uživatele

Zaregistroval som zopár filmov Jackie Chana prechádzajúc okolo televízora. Nevšimol som si ničoho, čo by ma primälo spomaliť alebo nebodaj až zastaviť sa a kúsok si pozrieť. O to je nepochopiteľnejšie, že som si jeden celý jeho film nahral a dokonca aj pozrel. Asi mi niekto povedal, že je úplne iný, ako jeho predchádzajúce i nasledujúce. Nebol. Bol taký istý, či s horším dabingom alebo s rovnakým, to nedokážem posúdiť, viem iba, že dabing bol zlý. A tak je to na jednu hviezdičku za akrobaciu a choreografiu "zápasov". ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Priznávam bez mučenia, že som bol týmto filmíkom veľmi milo prekvapený - hlavne jeho žánrovým zaradením. Jackieho som nikdy nemusel v jeho "akčno-klaunovských" úlohach, preto ma potešil fakt, že New Police Story je poctivý akčný thriller s vypiplaným technickým spracovaním, ktoré nijak nezaostáva od súčasneho Hollywoodu. K tomu si pridajte zaujímavý (a v Chanovej filmografii zďaleka najkomplexnejší a najrozvinutejší) príbeh plný fungujúcich emócií a primerané herecké výkony. Prvá polovica filmu u mňa fungovala bezchybne - rozpad charakteru Jackieho osobnosti ako i to, čo tomu predchádzalo - všetko do seba dokonale zapadalo. Oproti nej ma troška sklamala následne druhá polovica, hlavne rytmika vrcholného akčného finále, kde scenárista začal byť miestami až príliš skratkovitý a dej hnal dopredu rýchlejšie, ako mi bolo milé, čím hutná atmosféra prvej polovici trochu opadla. 90% ()

petero 

všechny recenze uživatele

New Police Story s Jackie Chanom. Akčný film (pozor! nie komédia) s nadpriemernými akčnými scénami kde zločinci sú extrémový fanúšikovia z dobrých (prachatých) rodín a rozhodnú sa potrestať hlavného hrdinu za jeho pýchu. Škoda že filmáry chcú z diváka vydolovať smútiace emócie po celý film silou mocou. ()

Galerie (75)

Zajímavosti (9)

  • Jackie Chan pro verzi, distribuovanou společností Lions Gate v anglickém jazyce, nadaboval svou postavu sám. (Rominator)
  • Scénu, ve které se převrátí policejní auto, natáčel Jackie Chan sám. Situace se ale vymkla kontrole a hořící vůz se řítil přímo na něj. Člen štábu se proto Jackieho snažil odtáhnout do bezpečí. Ten ale na pracovníka zakřičel, ať ho nechá, a v natáčení pokračoval, čímž vznikla neplánovaná a efektní scéna, která byla následně ve filmu použita. (Raztubyl)

Reklama

Reklama