Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Krimi
  • Fantasy

Oblíbené filmy (10)

Temný rytíř

Temný rytíř (2008)

Nejlepší film o Batmanovi, Nejlepší film od DC, Nejlepší film podle komiksu, Nejlepší akční film.. Jsem zvědavej kdy se natočí lepší, protože to by se museli hodně snažit...

Hanebný pancharti

Hanebný pancharti (2009)

2.světová válka, která je zajímavější než jak doopravdy byla. Spoustu lidí to rozčarovalo, mě zas očarovalo a v mém srdci to je na 100% nejlepší film z prostředí druhé světové války široko daleko.

Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů

Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů (2005)

1. a 2. Díl vznikly, jen z důvodu vzniku toho 3. Po nových Star Wars filmech můžu říct, že na tu dobu přelomový film, protože bohužel pokud srovnáme efekty v tomto skvostu a v nových pokračování, máme jasného vítěze, což nebudu lhát, je po 17 letech velké zklamání. Ale než abych marnil čas nad trilogií v distribuci Disney, se radši třikrát podívám na tenhle film, klidně za sebou.

Harry Potter a vězeň z Azkabanu

Harry Potter a vězeň z Azkabanu (2004)

Třetí díl slavné série, má pro mě úplně jiný vibe, jak kterýkoliv jiný. Temná atmosféra, velký počet plottwistů, které minimálně mě dokážou oslnit i na xteŕ přehrání. Z mé strany kultovní film, když nejsem kdejaký fanoušek série, tak k tomuto filmu se s nadšením vracím snad každý rok.

Smrtonosná past

Smrtonosná past (1988)

Kultovní věcička, která si u mě získala místo na každý rok o vánočních svátcích. pokud by byl rok, co tohle neuvidím, tak to musí být vážně špatný rok. Bruce Willis s profesorem Snapem, je neprůstřelná herecká eskalace, kterou podle mě ani jeden z nich už nepřekoná.

Terminátor 2: Den zúčtování

Terminátor 2: Den zúčtování (1991)

Nestárnoucí klasika, která vyčnívá z celé série. Aby jsme si to nevyložili zle, první 3 díly jsou dobrý a když už vyrostete a začnete chápat všechno to propojení a někdy to je i pořádnej mindfuck. Každopádně jako dítě jsem miloval a miluju to i jako dospělý a zůstane to pro mě nestárnoucí klasikou. Upřímně radši uvidim horší speciální efekty z doby kdy to bylo wow, než celý MCU po Endgame.

Rytíři ze Šanghaje

Rytíři ze Šanghaje (2003)

Mi lu ju! na tohle bych v životě nemohl říct nic špatnýho, protože to byl můj oblíbenej film v dětství a mi lu ju ho i teď. Jackie Chan, i Owen Wilson se tímhle filmem pro mě stali dost ikonickými a hrozně moc jsem po tomhle filmu vyhledával filmy kde hráli ( nemyslím tím oba spolu, ale samostatně). Nejlepší na tomhle filmu byl ale stoprocentně záporák. Rathbone, kterýho perfektně zahrál Aidan Gillen byl nejlepší záporák, kterýho jsem kdy v jakýmkoliv filmu viděl.. prostě stručně řečeno, Pro mě tenhle film znamená tolik jako pro Marvelový nadšence "Avengers"... myslím že nikdy pro mě nebude žádnej jinej film představovat takovej zážitek snad z 20. zhlédnutí jako tenhle... Pro mě jeden z nejlepších filmů co jsem kdy viděl a prostě ho MI LU JU!

New Police Story

New Police Story (2004)

Druhý film kvůli kterému jsem tak moc žral Jackieho. Jednoduchá zápletka, ale stejně to baví a baví. Big up

Na návštěvě

Na návštěvě (2015)

Už hodně dlouho se mi nestalo aby mi nějakej horor nahnal husinu... Tohle bylo neskutečný.. a tak hnusný... fuj... tolikrát jsem se lekl.. a tolikrát jsem byl fakt mega znechucen... Nechalo to ve mě fakt silný pocity, protože to byl fakt silnej zážitek... Takovej horor se hledá fakt hodně těžce... a mladej freestyle raper tomu dal korunku.

S čerty nejsou žerty

S čerty nejsou žerty (1984)

Nestárnoucí klasika a celé moje dětství v jednom snímku. pro mě ani není debata, když někdo nadhodí nejhezčí českou pohádku. a jestli existují lidi co to neuznají, tak je to pro mě velký red flag.