Reklama

Reklama

Bubba Ho-tep

Trailer

Obsahy(1)

Elvis žije. Tedy jestli se tomu tak dá říkat. Spíše jen přežívá s podivným výrůstkem na penisu v domově důchodců. Zde právě začíná obcházet egyptská mumie, která ze staroušků vysává jejich duše. Sebere Elvis ve starém těla dost sil na to, aby mohl s pomocí svého přítele Jacka, který si myslí, že je exprezident Kennedy, zastavit běsnící mumii? (Vitason)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (193)

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se Brucovi fakt povedlo! Perfektní zábava pro Campbellovi / Elvisovi fanoušky, ale vlastně i pro kohokoliv jiného. Není zde žádná akce, spíš jde o konverzačku, ale je perfektně napsaná. Hlavně proto, že Elvis je tak starej, že sotva chodí, se výraznější akce za celý film nedočkáme. Ale to vůbec nevadí. Tak trochu se tu řeší i otázka stárnutí a film celkově hrozně hraje na nostalgickou notu, ale především je to zábava. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Okay, je to Zábava! Ale kinematografie je mdlá, speciální efekty jsou lacinné, zápletka je spíše dodatečná. Došel jsem tedy k závěru, že Bubba Ho Tep je Neúspěch po hororové stránce! Je to taková Americká Klasika s Americkým Humorem, který mi zde naštěstí sedl, takže za pobavení za 3*, ale Doporučit to nemohu. ()

Reklama

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Bruce Campbell opět potrvdil, že je herec na úrovni, protože jakým způsobem dokázal zahrát ironického staříka je parádní. Film má nádech nočního filmového klubu na čt2 a když film tak přijmete, nebudete litovat, že jste ho shlídli! Nevim jaký ste k tomu měl kdo titule, ale já se u těch svých třískal smíchy.....Být to tak před 20ti, 21ti lety, tak bych ji nechal vylízat mi řiťák :-))))) že tohle uslyšíte od Elvise, to by asi čekal málokdo! ()

Francik 

všechny recenze uživatele

Film výběrem tématu a zvolením různých stylů měl potenciál být nadprůměrný. Občas se objeví brilantní hláška, občas je vytěženo humorné z nastalých situací, výsledek je však daleko za možnostmi. Celý film jsem tak víceméně čekal, zda se neobjeví nějaký moment, který by děj zintenzivněl (nemusí jít o zrychlení či úchvatné obrazy), bohužel jsem však čekal marně. Proto dávám *** za nápad a co se vyvedlo. ()

oLí 

všechny recenze uživatele

Jo jo, tenhle film je pecka. Nemá sice kdovíjak zběsilé tempo, ale nabízí toho docela dost. Je to mírnej horror, je to drama o stáří a o přátelství, ale hlavně je to každou chvíli neskutečná prdel. Bruce Campbell jako Elvis cedí perfektní hlášky a režisér/scénárista Coscarelli nápad za nápadem - hlavně scéna výměny rolí, kdy Sebastian vyleze ze dveří, olízne si prsty od koláče a řekne "Jen další cvok" :D. No když se do toho přidá ještě John F. Kennedy obarvenej na černo se svejma kecama a kovboj děda s dětskýma koltama je o výtečnou zábavu postaráno až do samotnýho konce. [9/10 březen 2010] ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • Před tím, než Campbell kývl na roli Elvise, měl jen jedinou otázku na režiséra: "A hodláš ukázat ten penis?" (pokud uvidíte film, pochopíte o čem je řeč) (Elisebah)
  • Rozpočet filmu byl něco málo přes 500.000 dolarů. (Chatterer)
  • Ve filmu nezazní ani část melodie od Elvise, protože cena za licenci k jedné písni Presleyho odpovídala polovinu rozpočtu. I jako upoutávky na Elvisův maratón režisér použil vybrané úryvky z veřejného filmového archívu, na kterých jsou herci podobní Elvisovi. (BoredSeal)

Související novinky

Mé jméno je pořád Bruce

Mé jméno je pořád Bruce

20.01.2010

Dobrá zpráva pro fanoušky Bruce „Swallow This!“ Campbella. Vrátí se a bude válčit s dalším hororovým monstrem, tentokrát mnohem klasičtějším. Ano, malá kultovka My Name is Bruce, která alespoň zlehka… (více)

Lucas vs Elvis

Lucas vs Elvis

12.08.2008

Není to ani týden, co George Lucas začal mluvit o pátém dobrodružství Indiana Jonese, a už teď si chystá náhradní program, kdyby mu to nevyšlo. Slavného archeologa ale úplně opustit nehodlá. Shia… (více)

Reklama

Reklama