Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Recenze (161)

plakát

Transformers: Zánik (2014) 

Pravděpodobně nejdražší brak všech dob. Pokud byl účel natočit film pro noční hodiny na novu, dokonale se povedl. Jinak ruce pryč. p.s. Ani efekty už nepůsobí uvěřitelně, ale levně a odbytě.

plakát

Vlčí bouda (1986) 

Pokud by někdo hledal inspirační látku pro nizkorozpočtové turecké sci-fi spektákly, vkčí bouda poslouží vcelku spolehlivě. Musíte však prominout moralizující část filmu, která mi způsobila naprostou nerozhodnost v druhu diváckého zážitku. Při projekci jsem se především divil a uškliboval, ale od skončení mi Vlčí buda pořád v hlavě podvratně pracuje.

plakát

Muž z oceli (2013) 

Nepopiratelně velkolepý film. Bohužel se však pod nánosem velkoleposti ztratil film samotný. Spád to nemá, emoce vyznívají neupřímně, vtipy nejsou vtipné ani dobře načasované a tak bych mhl pokračovat dlouho. Pokud někomu stačí si 2 a půl hodiny užívat pěkn triky, nechť tak učiní, pro mne však film byl celkově nudný.

plakát

American Horror Story - Murder House (2011) (série) 

Konečně si můžu užívat poctivou hororovou atmosféru po malých dávkách, aniž bych tím ztrácel nit, napětí a vyvolané emoce.

plakát

Danger 5 (2011) (seriál) 

Třikrát sláva přeponovaně brakovým seriálům. Spolu s Garth Marengis Darkplace výborná absurdní podívaná. Pro milovníky vkusně podané nekvality (nasazené na všech frontách) plně doporučuji.

plakát

Žena v černém (2012) 

Solidně natočená atmosférická duchařina. Jen víc takových.

plakát

Pozor móda (1960) 

"A největší výhodou této sukně je, že jsou to kalhoty."