Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Christina Waltersová a její přítelkyně vyznávají pravidlo nevázaného života. Prostě se nikdy nezadat. Muži jsou tu k tomu, aby se s nimi pobavily. To nejhorší, co vás může potkat je, citově se na ně vázat. Jednoho dne však Christina potká na diskotéce Petera. Vzájemné sympatie však skončí s koncem večera a zdá se, že Peter s Christinou se již nikdy nesetkají. Sebevědomá dívka však nemůže dostat blonďatého chlapíka z hlavy, a tak její nejvěrnější kamarádka Courtny vymyslí bláznivou cestu na svatbu Peterova bratra. To už je dost dobrý důvod k setkání. Výlet je však jednou velkou pohromou, která vyvrcholí ve chvíli, kdy se zjistí, kdo se to vlastně žení! A to není zdaleka všem trablům konec. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (265)

Yardie 

všechny recenze uživatele

30%, více ani ťuk. Ale viděl jsem i horší, takže budiž 2*. Byl jsem nucen na toto dílo koukat s přítelkyní pln očekávání, že se dobře odreaguju a zasměju. Omyl!!! Nezasmál jsem se snad ani jedenkrát, párkrát možná pousmál. Jediné, co mě ještě drželo nad vodou byla CH. Applegate, na kterou se opravdu rád koukám. Jinak totální nuda a už nikdy více! Howgh! ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Scénář k tomuto filmu zřejmě napsal nějakej nadrženej úchylák v období, kdy měl zrovna mozoly na ruce. Musim ovšem uznat, že mě film překvapil spíš pozitivně. Když jsem tady uviděl celkový hodnocení a přečet jsem si pár komentářů, tak jsem čekal opravdu jenom to nejhorší. Ale zase tak hrozný to nebylo. Najdou se tam vtipný scény, najdou se tam nudný scény a najdou se tam i scény, při kterejch jsem opravdu nechápal (viz scéna, kdy celá restaurace začne zpívat písničku o tom, že píchač jedný z hlavních postav má velkýho pinďoura). Pokud bych měl hodnotit z filmu jenom cca úvodních 60 minut (do svatby), tak bych dal klidně 3 hvězdičky. Jenže v závěru, kdy to začalo neodvratně směřovat k romantickýmu happy endu, jsem už akorát odpočítával minuty do konce. Celkově bych to viděl tak na 45% a to množství odpadů mě docela překvapuje. Když už nic jinýho, tak Cameron Diaz, Christina Applegate i Selma Blair jsou opravdu sexy. ()

Reklama

ZnalecH 

všechny recenze uživatele

Možná budu jediný, kterému se film líbil, ale... Fajn, jsem jediný. Jde asi o to, že jsem se povznesl nad jednoduchý a hloupý děj a soustředil se na výkony a vtipné momenty sympatických herců. U tří holek počínaje a u dědečka konče. Přestože se jedná o B-čkovou komedii, tak u mně splnila, co měla a s čistým svědomím jí můžu dát 70%. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Nerozumím, proč by někdo točil takovou hovadinu. Nechci teď nikoho urazit, ale že je scénář práce ženy bylo jasné. Proč ale na režisérskou židli sedl chlap, to mi hlava nebere. Příběh jedno velké klišé, provedení trapná, ubohá, nevtipná, sexistická, oplzlá a blbá pseudokomedie. Nikdy nepoberu ty muzikální vstupy, kdy se jednak nedal poslouchat "zpěv" a dvak to vůbec nedávalo smysl. C. Diaz u mě klesla hodně nízko, Ch. Applegate a její dekolt neměly chybu, krásná S. Blair u mě taky ztratila body, páč upsat se takové sračce... * snad jen za pár scén, kdy se na ty holky dalo dívat. ()

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Tak tohle N-E! Neuvěřitelně trapná záležitost a první snímek, u kterého mě nepotěšila ani za všech okolností skvělá Cameron Diaz. Všechno co má nutit k smíchu, nutí spíše k pláči, upozorňuji, že jsem se po celou dobu zasmál jen jednou a není to rozhodně chyba mého smyslu pro humor. Scénář postrádá logiku, herci postrádají vtipné dialogy a zamilované zápletce chybí...zamilovaná zápletka. Všechno špatně. Do puntíku. A co se týče názvu, zase jednou sáhl distributor do bahna...lépe by možná sedělo...PROSTĚ SHIT....? ()

Galerie (24)

Zajímavosti (16)

  • Napriek negatívnym recenziám si scenáristka Nancy Pimental myslí, že film sa stal kultovou záležitosťou. (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno