Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Christina Waltersová a její přítelkyně vyznávají pravidlo nevázaného života. Prostě se nikdy nezadat. Muži jsou tu k tomu, aby se s nimi pobavily. To nejhorší, co vás může potkat je, citově se na ně vázat. Jednoho dne však Christina potká na diskotéce Petera. Vzájemné sympatie však skončí s koncem večera a zdá se, že Peter s Christinou se již nikdy nesetkají. Sebevědomá dívka však nemůže dostat blonďatého chlapíka z hlavy, a tak její nejvěrnější kamarádka Courtny vymyslí bláznivou cestu na svatbu Peterova bratra. To už je dost dobrý důvod k setkání. Výlet je však jednou velkou pohromou, která vyvrcholí ve chvíli, kdy se zjistí, kdo se to vlastně žení! A to není zdaleka všem trablům konec. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (265)

ivishka 

všechny recenze uživatele

Tak a zase jsem to já kdo tady vypadá jako naprostý loser s pěti hvězdičkami.Jsem zkrátka milovník rozporuplných a pro jiné Béčkových filmů. Co bych dodala na svoji obhajobu?Třeba to,že jsem se u tohoto filmu královsky bavila a nepotřebuji k tomu řešit u oddechovek nějáké jméno režiséra či jestli kamera zabrala správné světlo u jakékoliv jiné scény a rozhodně nepovažuji Cameron Diaz nebo Christinu Applegate za krávy.Dle mého kvalitní romantická komedie. ()

Silencia90 

všechny recenze uživatele

Proč to má tak nízké hodnocení? Vždyť je to vtipné! :) Konečně jeden film o holkách, jak se baví, a hned je to špatně. Ale jakmile vycházejí slátaniny typu Prci prci prcičky, Bulšit nebo Princ a pruďas, kde se baví převážně mužské publikum, to je pak klasika. Tohle je supr film. Přiměřeně sprostý, přiměřeně vtipný a spíše méně romantický. ()

Reklama

Damielka 

všechny recenze uživatele

Úděsné! Za celou dobu jsem se "pousmála" asi dvakrát, Cameron Diaz, jindy opravdu sexy, je vychrtlá, trapná, křečovitá, z čehož ji nevysvobodily ani záběry v kalhotkách a US podprsence. Tenhle film vlastně nemá děj, šťávu, smysl, pointu, asi ani scénář, hlavu a už vůbec ne patu, není to vtipné, sexy ani originální...zkrátka nuda, trapnost, nuda. A vrcholem herectví je asi dědeček Petera, který se tam mihne všehovšudy dvakrát, ale za to stihne zastínit všechny rádoby herecké výkony hlavních hvězd. To, že jsem vydržela až do konce, bylo jen díky tomu, že jsem někdy kolem šedesáté minuty usnula. Zaplaťpánbůh. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

30%, více ani ťuk. Ale viděl jsem i horší, takže budiž 2*. Byl jsem nucen na toto dílo koukat s přítelkyní pln očekávání, že se dobře odreaguju a zasměju. Omyl!!! Nezasmál jsem se snad ani jedenkrát, párkrát možná pousmál. Jediné, co mě ještě drželo nad vodou byla CH. Applegate, na kterou se opravdu rád koukám. Jinak totální nuda a už nikdy více! Howgh! ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Film s mizerným scénářem, jednou podivnou rádoby vtipnou písničkou a spoustou nevydařených vtipů, které asi měly být sexy, odvázané a provokativní, ale místo toho jsou jen zoufale nevtipné a trapné. Prostě sexy se už ani nevleze do kategorie "hloupé, ale zábavné", protože tady se opravdu není, čím bavit. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (16)

  • Film obsahoval urážlivý vtip o kostarických ženách, ktorý sa musel kvôli uvedeniu filmu v tejto krajine zmeniť. (Arsenal83)
  • Snímek se umístil na 28. místě v žebříčku nejhorších filmů všech dob sestaveném čtenáři časopisu "Empire". (orkadimenza)
  • Všechny tři hlavní představitelky pomohly napsat písničku "The Penis Song", avšak scéna, kde ji zpívají, byla v USA vystřižena z konečné verze filmu. (HappySmile)

Reklama

Reklama