Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Christina Waltersová a její přítelkyně vyznávají pravidlo nevázaného života. Prostě se nikdy nezadat. Muži jsou tu k tomu, aby se s nimi pobavily. To nejhorší, co vás může potkat je, citově se na ně vázat. Jednoho dne však Christina potká na diskotéce Petera. Vzájemné sympatie však skončí s koncem večera a zdá se, že Peter s Christinou se již nikdy nesetkají. Sebevědomá dívka však nemůže dostat blonďatého chlapíka z hlavy, a tak její nejvěrnější kamarádka Courtny vymyslí bláznivou cestu na svatbu Peterova bratra. To už je dost dobrý důvod k setkání. Výlet je však jednou velkou pohromou, která vyvrcholí ve chvíli, kdy se zjistí, kdo se to vlastně žení! A to není zdaleka všem trablům konec. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (265)

Guzo 

všechny recenze uživatele

Pár dobrých scén tu je (piercing), jinak je to bohužel dost slabé. Cameron Diaz mám ve filmech rád, ale sem mi úplně nesedla, takže ani za ní plusové body nejsou. Přijde mi, že Prostě sexy má velmi malou cílovou skupinu diváků - na romantickou komedii pro dospělé divačky je to až moc ztřeštěné, pro mladé holky to taky není úplně ideální (viz třeba ta scéna s piercingem).. takže jsou ve finále asi nejspokojenější chlapi, kteří na to koukají kvůli ústřední trojici, ehm. 5/10 ()

Ajka1 odpad!

všechny recenze uživatele

Panebože! Panebože!! Panebože!!! Původně byl snímek zřejmě zamýšlený jako tajná americká vladní zbraň určená k vyslýchání teroristů a nějakým nedopatřením se dostala do rukou nenažraného hollywoodského distributora, který touto (s prominutím) sračkou zamořil světová kina a videopůjčovny... hotová pekelná muka, to vám teda povim. ()

Reklama

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Cameron Diaz opravdu nemám ráda. Ani vzhledově není hezká, takže tady moc nechápu výběr jí jako hrdinku "romantické"??? "komedie". Ale což, jedna herečka vám dokáže otrávit film, ale jenom na tomhle filmy nestaví. Je tu děj, zábava, příběh, dialogy, zpracování... Jindy tohle zachraňuje, tady moc ne. Je to trapné, přitroublé, vůbec jsem se nebavila a film se mi moc nelíbil. Navíc mi opravdu není blízké prostředí nafintěných pipinek, které nemají na práci nic jiného než svůj vzhled. Prostě tenhle film - nezaujalo mě to, není to nic pro mě, už se na to víckrát nepodívám... ()

lmc 

všechny recenze uživatele

Bohužel, toto je jeden z těch "slabých" snímků. Pokud se filmaři snažili o nějaký humor, potom jsem ho nepochopil. Hlavní protagonistky jsou nudné, protagonisti naprosto necharismatičtí. Film hýří trapnými scénami které by mohli zaujmout ledatak ženské pubertální publikum. Škoda za další ztracený čas... ()

FoxMulder odpad!

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem naprosto odsoudil Co ta holka chce. To byla velká chyba... Ve srovnání s Prostě sexy je to filmový skvost. Všichni, kdo na tomto snímku spolupracovali, by už nikdy neměli pracovat u filmu, včetně Cameron Diaz, se kterou už asi nikdy žádný film vidět nechci... Jestli tohle není ten nejhorší film, co jsem viděl, tak k němu má sakra blízsko... ()

Galerie (24)

Zajímavosti (16)

  • Dr. Greg, přítel Courtney, je ve skutečnosti režisér James Mangold. (HappySmile)
  • Snímek se umístil na 28. místě v žebříčku nejhorších filmů všech dob sestaveném čtenáři časopisu "Empire". (orkadimenza)
  • Napriek negatívnym recenziám si scenáristka Nancy Pimental myslí, že film sa stal kultovou záležitosťou. (Arsenal83)

Reklama

Reklama